Rectificatie: Workshop Private Lease op 31 mei

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de workshop komt u alles te weten over de verschillen tussen private en zakelijke lease en worden een aantal praktijkcases behandeld. Deelnemers komen te weten wat de valkuilen zijn van het aanbieden van privélease en krijgen informatie over de fiscaliteiten en juridische aspecten rond dit onderwerp. De workshop wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden voor de Workshop Private Lease van Automotive Academy.

Rectificatie: Workshop Private Lease op 31 mei | Fleet&Mobility

Rectificatie: Workshop Private Lease op 31 mei

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de workshop komt u alles te weten over de verschillen tussen private en zakelijke lease en worden een aantal praktijkcases behandeld. Deelnemers komen te weten wat de valkuilen zijn van het aanbieden van privélease en krijgen informatie over de fiscaliteiten en juridische aspecten rond dit onderwerp. De workshop wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden voor de Workshop Private Lease van Automotive Academy.