Volumemerk-auto’s van betere kwaliteit dan premium

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er is een directe correlatie tussen het aantal problemen dat een klant ervaart met zijn nieuwe voertuig en zijn merkkeuze wanneer het tijd is om een nieuwe auto te kopen of lease”, zegt Renee Stephens, vice-president Automotive bij JD Powers. “een kleine terugval in loyaliteit klinkt misschien niet als veel, maar een percentpunt minder kan miljoenen aan verloren omzet betekenen voor een autofabrikant.”

Volumemerk-auto’s van betere kwaliteit dan premium | Fleet&Mobility

Volumemerk-auto’s van betere kwaliteit dan premium

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er is een directe correlatie tussen het aantal problemen dat een klant ervaart met zijn nieuwe voertuig en zijn merkkeuze wanneer het tijd is om een nieuwe auto te kopen of lease”, zegt Renee Stephens, vice-president Automotive bij JD Powers. “een kleine terugval in loyaliteit klinkt misschien niet als veel, maar een percentpunt minder kan miljoenen aan verloren omzet betekenen voor een autofabrikant.”