Garantieverzekeraar Cargarantie stapt in e-bikes

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt het in Duitsland gevestigde concern in een persbericht.

Met de verzekering kunnen bezitters van een e-bike de fabrieksgarantie verlengen. Kopers hebben de keuze uit een verlenging van één, twee of drie jaar, tegen vaste tarieven. Zo kan de fabrieksgarantie tot vijf jaar worden uitgebreid. Alleen slijtageonderdelen zijn van de garantie uitgesloten.

Cargarantie richt zich tot nu toe voornamelijk op garantieverzekeringen voor nieuwe en gebruikte auto’s en motorfietsen. Het bedrijf is actief in 23 landen en heeft 2,1 miljoen garantiecontracten in het bestand.

Garantieverzekeraar Cargarantie stapt in e-bikes | Fleet&Mobility

Garantieverzekeraar Cargarantie stapt in e-bikes

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt het in Duitsland gevestigde concern in een persbericht.

Met de verzekering kunnen bezitters van een e-bike de fabrieksgarantie verlengen. Kopers hebben de keuze uit een verlenging van één, twee of drie jaar, tegen vaste tarieven. Zo kan de fabrieksgarantie tot vijf jaar worden uitgebreid. Alleen slijtageonderdelen zijn van de garantie uitgesloten.

Cargarantie richt zich tot nu toe voornamelijk op garantieverzekeringen voor nieuwe en gebruikte auto’s en motorfietsen. Het bedrijf is actief in 23 landen en heeft 2,1 miljoen garantiecontracten in het bestand.