Volkswagen Pon Financial Services breidt `Miles` verder uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Miles, een product van de mondiale softwarefabrikant Sofico, ondersteunt alle complexe bedrijfsprocessen en activiteiten rond autofinanciering, leasing, fleet- en mobiliteitsmanagement. Het softwarepakket Miles draagt zorg voor het beheer van alle administratie en geldstromen rondom het wagenpark van Volkswagen Pon Financial Services.

Volledige integratie
Volgens Marc Overgoor, directeur Operations van Volkswagen Pon Financial Services (foto), heeft Miles meer efficiency gebracht en stelt de volledige integratie van het softwarepakket de organisatie in staat om meer zaken te doen met hetzelfde aantal mensen zonder dat een handmatige tussenkomst is vereist. “Alle toepassingen worden volledig digitaal afgehandeld via geautomatiseerde en geautoriseerde workflows.”

Europese implementatie
Gémar Hompes, managing director van Sofico, laat weten verheugd te zijn Volkswagen Pon Financial Services toe te kunnen voegen aan het groeiende internationale klantenbestand van Miles, dat nu verantwoordelijk is voor het beheer van meer dan 1,25 miljoen voertuigcontracten in 18 landen over de hele wereld.

 

Volkswagen Pon Financial Services breidt `Miles` verder uit | Fleet&Mobility

Volkswagen Pon Financial Services breidt `Miles` verder uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Miles, een product van de mondiale softwarefabrikant Sofico, ondersteunt alle complexe bedrijfsprocessen en activiteiten rond autofinanciering, leasing, fleet- en mobiliteitsmanagement. Het softwarepakket Miles draagt zorg voor het beheer van alle administratie en geldstromen rondom het wagenpark van Volkswagen Pon Financial Services.

Volledige integratie
Volgens Marc Overgoor, directeur Operations van Volkswagen Pon Financial Services (foto), heeft Miles meer efficiency gebracht en stelt de volledige integratie van het softwarepakket de organisatie in staat om meer zaken te doen met hetzelfde aantal mensen zonder dat een handmatige tussenkomst is vereist. “Alle toepassingen worden volledig digitaal afgehandeld via geautomatiseerde en geautoriseerde workflows.”

Europese implementatie
Gémar Hompes, managing director van Sofico, laat weten verheugd te zijn Volkswagen Pon Financial Services toe te kunnen voegen aan het groeiende internationale klantenbestand van Miles, dat nu verantwoordelijk is voor het beheer van meer dan 1,25 miljoen voertuigcontracten in 18 landen over de hele wereld.