ANWB kiest voor Ford

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal heeft de ANWB twintig Fords Transit Connect gekocht. Volkswagen blijft wel leverancier voor de overige, kleine 900 auto`s in het wagenpark. De nieuwe Fords worden ingezet bij de reparatie en vervanging van kapotte accu`s, een van de belangrijkste activiteiten van de wegenwacht, die hiervoor een speciale divisie heeft.
In eerste instantie heeft de bond ook bij Volkswagen gekeken, maar Volkswagen kon niet voldoen aan alle eisen.

Lees meer op Automotive Management.

ANWB kiest voor Ford | Fleet&Mobility

ANWB kiest voor Ford

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal heeft de ANWB twintig Fords Transit Connect gekocht. Volkswagen blijft wel leverancier voor de overige, kleine 900 auto`s in het wagenpark. De nieuwe Fords worden ingezet bij de reparatie en vervanging van kapotte accu`s, een van de belangrijkste activiteiten van de wegenwacht, die hiervoor een speciale divisie heeft.
In eerste instantie heeft de bond ook bij Volkswagen gekeken, maar Volkswagen kon niet voldoen aan alle eisen.

Lees meer op Automotive Management.