Personenauto's

Laatste update:

Wegenwacht zet 50 Volkswagens ID.4 in

Foto: ANWB

De Wegenwacht van de ANWB heeft vijftig Volkswagens ID.4 aangeschaft. Dat meldt de bond. 

Deze auto’s gaan voornamelijk in de Randstad en in andere grote steden in het land de weg op. De Wegenwacht streeft ernaar met het eigen wagenpark rond 2030 volledig emissievrij te zijn. Sinds een aantal jaren beschikt de Wegenwacht ook over drie voertuigen op waterstof en rijden er drie elektrische motorfietsen rond. In totaal komt het aantal voertuigen van de Wegenwacht op ruim 900.

Wegenwacht zet 50 Volkswagens ID.4 in | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Wegenwacht zet 50 Volkswagens ID.4 in

Foto: ANWB

De Wegenwacht van de ANWB heeft vijftig Volkswagens ID.4 aangeschaft. Dat meldt de bond. 

Deze auto’s gaan voornamelijk in de Randstad en in andere grote steden in het land de weg op. De Wegenwacht streeft ernaar met het eigen wagenpark rond 2030 volledig emissievrij te zijn. Sinds een aantal jaren beschikt de Wegenwacht ook over drie voertuigen op waterstof en rijden er drie elektrische motorfietsen rond. In totaal komt het aantal voertuigen van de Wegenwacht op ruim 900.