Gemert-Bakel start met elektrische deelauto’s

Deelauto • In de gemeente Gemert-Bakel zijn vanaf vandaag elektrische deelauto’s beschikbaar bij het gemeentehuis in Gemert. Gemert-Bakel is daarmee de eerste gemeente in de Peelregio die elektrische deelauto’s aanbiedt voor alle inwoners. In samenwerking met Brainport Bereikbaar en OnzeAuto, onderzoekt de gemeente de interesse voor elektrisch autodelen door middel van een peiling.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Gemeente Gemert Bakel)

Momenteel zijn er twee deelauto’s beschikbaar bij het gemeentehuis in Gemert, met mogelijkheden om op andere locaties auto’s te plaatsen bij voldoende belangstelling. Een officiële lancering vindt plaats op 2 oktober bij het gemeentehuis, waar inwoners informatie kunnen krijgen en ervaring kunnen opdoen met de deelauto’s.

“Deelauto’s zijn een betaalbare en duurzame manier van verplaatsen en het stimuleert inwoners om zich meer bewust te worden van de wijze waarop ze zich verplaatsen”, aldus wethouder Martien Bankers. De gemeente houdt een interessepeilingen waaruit moet blijken of er een uitbreiding van het wagenpark nodig is.

Gemert-Bakel start met elektrische deelauto’s | Fleet&Mobility

Gemert-Bakel start met elektrische deelauto’s

Deelauto • In de gemeente Gemert-Bakel zijn vanaf vandaag elektrische deelauto’s beschikbaar bij het gemeentehuis in Gemert. Gemert-Bakel is daarmee de eerste gemeente in de Peelregio die elektrische deelauto’s aanbiedt voor alle inwoners. In samenwerking met Brainport Bereikbaar en OnzeAuto, onderzoekt de gemeente de interesse voor elektrisch autodelen door middel van een peiling.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Gemeente Gemert Bakel)

Momenteel zijn er twee deelauto’s beschikbaar bij het gemeentehuis in Gemert, met mogelijkheden om op andere locaties auto’s te plaatsen bij voldoende belangstelling. Een officiële lancering vindt plaats op 2 oktober bij het gemeentehuis, waar inwoners informatie kunnen krijgen en ervaring kunnen opdoen met de deelauto’s.

“Deelauto’s zijn een betaalbare en duurzame manier van verplaatsen en het stimuleert inwoners om zich meer bewust te worden van de wijze waarop ze zich verplaatsen”, aldus wethouder Martien Bankers. De gemeente houdt een interessepeilingen waaruit moet blijken of er een uitbreiding van het wagenpark nodig is.