Kim Andriessen nieuwe hoofdredacteur Fleet & Mobility

Redactie Redactie
• Laatste update:
Kim Andriessen. (Foto: Promedia)

Andriessen (36) begon in augustus als redacteur bij AM, daarvoor werkte hij onder meer voor Den Haag Centraal en voetbalmagazine Elf. “Ik heb in de afgelopen maanden kennisgemaakt met een deel van de autobranche en ik heb die kennismaking als zeer prettig ervaren.”

De AM-redactie

De redactie van AM bestaat naast Andriessen uit oudgedienden Michael van Wijngaarden en Bart Kuijpers en uit Sander van Vliet en Robert Smid, die beiden eveneens vorig jaar in dienst traden.
Andriessen: “Het is een redactie met enerzijds veel ervaring maar ook met jonge, ambitieuze journalisten die zich in hoog tempo ontwikkelen. Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om leiding te gaan geven aan deze redactie. AM is al decennia een sterke titel en aan mij de taak om die lijn door te trekken en ons klaar te stomen voor het komende decennium.”