Dringen in de trein voor zakelijk reiziger

Redactie Redactie
• Laatste update:

NS zegt in september 700 duizend reizigers meer te verwachten dan in dezelfde maand vorig jaar. Het bedrijf denkt die extra toestroom aan passagiers op te kunnen vangen door het inzetten van elf oude dubbeldekkers. Reizigers moeten er dan wel rekening mee houden dat het die treinstellen ontbreekt aan comfort. Er is geen airco en klanten moeten dus heel ouderwets zelf een raampje open doen.

Wel geeft NS aan met spoed nieuwe sprinters te bestellen die vanaf december dit jaar in de dienstregeling worden ingepast. De opgelapte treinstellen blijven dan beschikbaar voor calamiteiten.

Dringen in de trein voor zakelijk reiziger | Fleet&Mobility

Dringen in de trein voor zakelijk reiziger

Redactie Redactie
• Laatste update:

NS zegt in september 700 duizend reizigers meer te verwachten dan in dezelfde maand vorig jaar. Het bedrijf denkt die extra toestroom aan passagiers op te kunnen vangen door het inzetten van elf oude dubbeldekkers. Reizigers moeten er dan wel rekening mee houden dat het die treinstellen ontbreekt aan comfort. Er is geen airco en klanten moeten dus heel ouderwets zelf een raampje open doen.

Wel geeft NS aan met spoed nieuwe sprinters te bestellen die vanaf december dit jaar in de dienstregeling worden ingepast. De opgelapte treinstellen blijven dan beschikbaar voor calamiteiten.