EVBox zet snelladers bij Johan Cruijff Arena

Redactie Redactie
• Laatste update:
Elk van deze snelladers kan tot 120 kW aan vermogen leveren en twee elektrische auto’s tegelijk laden. (Foto: Evbox)

Elk van deze snelladers kan tot 120 kW aan vermogen leveren en twee elektrische auto’s tegelijk laden. Daarnaast kunnen grotere voertuigen, die niet in de reguliere parkeervakken passen, aan de andere kant van de snellaadlocatie fileparkeren. De locatie ligt dicht bij de grens van de huidige milieuzone en de toekomstige grens van de uitstootvrije zone voor bestelauto’s en vrachtwagens in Amsterdam, die in 2025 wordt ingevoerd. 

Milieuzone

Amsterdam scherpt met ingang van 2025 de milieuzone voor stadslogistiek verder aan.  Ook in zo’n veertig andere Nederlandse steden worden er uitstootvrije zones ingevoerd. Dit beleid vergroot de behoefte aan laadinfrastructuur, met name voor elektrische bussen, taxi’s en ‘last mile’ logistiek.

“Wij werken graag samen met gemeente Amsterdam om de stad schoner te maken en positief bij te dragen aan hun ambities voor 2030. We zijn erg trots om de EVBox Troniq Modular in dit bruisende gebied in Amsterdam te zien staan. Als bedrijf uit Amsterdam hopen we zo een voorbeeld te kunnen stellen voor andere steden in Europa en de rest van de wereld”, zegt Daniël Geerts, VP Commercial Support van EVBox.  

OneChargerTwoLives

EVBox is recent begonnen met het OneChargerTwoLives-initiatief, een donatieprogramma van laadpalen aan (technische) scholen om leerlingen kennis te laten maken met deze technologie.

EVBox zet snelladers bij Johan Cruijff Arena | Fleet&Mobility

EVBox zet snelladers bij Johan Cruijff Arena

Redactie Redactie
• Laatste update:
Elk van deze snelladers kan tot 120 kW aan vermogen leveren en twee elektrische auto’s tegelijk laden. (Foto: Evbox)

Elk van deze snelladers kan tot 120 kW aan vermogen leveren en twee elektrische auto’s tegelijk laden. Daarnaast kunnen grotere voertuigen, die niet in de reguliere parkeervakken passen, aan de andere kant van de snellaadlocatie fileparkeren. De locatie ligt dicht bij de grens van de huidige milieuzone en de toekomstige grens van de uitstootvrije zone voor bestelauto’s en vrachtwagens in Amsterdam, die in 2025 wordt ingevoerd. 

Milieuzone

Amsterdam scherpt met ingang van 2025 de milieuzone voor stadslogistiek verder aan.  Ook in zo’n veertig andere Nederlandse steden worden er uitstootvrije zones ingevoerd. Dit beleid vergroot de behoefte aan laadinfrastructuur, met name voor elektrische bussen, taxi’s en ‘last mile’ logistiek.

“Wij werken graag samen met gemeente Amsterdam om de stad schoner te maken en positief bij te dragen aan hun ambities voor 2030. We zijn erg trots om de EVBox Troniq Modular in dit bruisende gebied in Amsterdam te zien staan. Als bedrijf uit Amsterdam hopen we zo een voorbeeld te kunnen stellen voor andere steden in Europa en de rest van de wereld”, zegt Daniël Geerts, VP Commercial Support van EVBox.  

OneChargerTwoLives

EVBox is recent begonnen met het OneChargerTwoLives-initiatief, een donatieprogramma van laadpalen aan (technische) scholen om leerlingen kennis te laten maken met deze technologie.