Arcadis koopt adviesbureau Over Morgen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Over Morgen en Arcadis gaan de komende tijd gezamenlijk plannen ontwikkelen. (Foto: Shutterstock)

Arcadis koopt adviesbureau Over Morgen. Dat melden de bedrijven in een persbericht. Over Morgen werd in 2002 opgericht door Gerwin Hop en Erik Tissingh. Er werken tachtig mensen. Over Morgen gaat verder als apart label binnen Arcadis, dat vorig jaar genomineerd werd voor de Spitsbrekers Award.

“Over Morgen is een bedrijf dat heel goed bij Arcadis past. We kunnen van elkaar leren en er samen voor zorgen dat we echt het verschil maken in grote maatschappelijke opgaven”, zegt Arcadis-ceo Gert Kroon. Ook divisiedirecteur Cécile Cluitmans ziet een mooie gezamenlijke toekomst: “Wij komen Over Morgen vaak tegen in de markt en altijd denken we poeh, bij Over Morgen hebben ze het goed voor elkaar. Ik voel echt een ‘spark’, we vullen elkaar echt aan.”