Verkopen speed pedelecs in de lift

Redactie Redactie
• Laatste update:
Marktleider is Stromer, dat dit jaar 49,5 procent van alle nieuwe speed pedelecs in Nederland heeft geleverd.(Foto: Shutterstock)

Marktleider is Stromer, dat dit jaar 49,5 procent van alle nieuwe speed pedelecs in Nederland heeft geleverd. Ver daarachter bezet Gazelle de tweede plek met bijna 11 procent marktaandeel, gevolgd door Riese & Müller (bijna 10 procent) en Klever (ruim 9 procent). Qwic completeert de top-5 en bedient zo’n 4,5 procent van de markt. Op 1 december stonden er 31.925 speed pedelecs geregistreerd in Nederland en dat is een ruime verdubbeling ten opzichte van het aantal op 1 januari 2019 toen er 15.626 exemplaren werden geteld.

Verkopen speed pedelecs in de lift | Fleet&Mobility

Verkopen speed pedelecs in de lift

Redactie Redactie
• Laatste update:
Marktleider is Stromer, dat dit jaar 49,5 procent van alle nieuwe speed pedelecs in Nederland heeft geleverd.(Foto: Shutterstock)

Marktleider is Stromer, dat dit jaar 49,5 procent van alle nieuwe speed pedelecs in Nederland heeft geleverd. Ver daarachter bezet Gazelle de tweede plek met bijna 11 procent marktaandeel, gevolgd door Riese & Müller (bijna 10 procent) en Klever (ruim 9 procent). Qwic completeert de top-5 en bedient zo’n 4,5 procent van de markt. Op 1 december stonden er 31.925 speed pedelecs geregistreerd in Nederland en dat is een ruime verdubbeling ten opzichte van het aantal op 1 januari 2019 toen er 15.626 exemplaren werden geteld.