Bert de Vidts managing director Mazda Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Vidts en Brouwers. (Foto: Mazda NL)

De Vidts (48) is afkomstig van Mazda Motor Belux, waar hij directeur marketing en communicatie was. Vóór Mazda werkte hij bij Ford- en Toyota-dealers, in diverse salesfuncties. ”Ik verheug me enorm om bij Mazda Motor Nederland te beginnen”, vertelt De Vidts. 

Geraldine Brouwers heeft op eigen initiatief in januari dit jaar besloten om te stoppen bij Mazda en een carrièrestap te maken buiten de autobranche.Brouwers (46) kwam in 2010 bij Mazda als netwerkconsultant en was sinds 2012 in dienst als directeur Netwerk en Risk voor zowel Mazda Motor Nederland als Mazda Motor Belux. Sinds eind 2013 was ze werkzaam als directeur Sales en Netwerk en op 1 september 2014 werd ze benoemd tot managing director van de importeur.

Lees meer op Automotive-online.nl.

Bert de Vidts managing director Mazda Nederland | Fleet&Mobility

Bert de Vidts managing director Mazda Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Vidts en Brouwers. (Foto: Mazda NL)

De Vidts (48) is afkomstig van Mazda Motor Belux, waar hij directeur marketing en communicatie was. Vóór Mazda werkte hij bij Ford- en Toyota-dealers, in diverse salesfuncties. ”Ik verheug me enorm om bij Mazda Motor Nederland te beginnen”, vertelt De Vidts. 

Geraldine Brouwers heeft op eigen initiatief in januari dit jaar besloten om te stoppen bij Mazda en een carrièrestap te maken buiten de autobranche.Brouwers (46) kwam in 2010 bij Mazda als netwerkconsultant en was sinds 2012 in dienst als directeur Netwerk en Risk voor zowel Mazda Motor Nederland als Mazda Motor Belux. Sinds eind 2013 was ze werkzaam als directeur Sales en Netwerk en op 1 september 2014 werd ze benoemd tot managing director van de importeur.

Lees meer op Automotive-online.nl.