Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Mobiliteitsdienstverlener VCCR in private handen

Bereikbaarheid van binnenstad en havens is een prioriteit voor VCCR. (Foto: Shutterstock)

Mobiliteitsdienstverlener VCCR komt per 1 april 2022 in handen van André Zoutewelle, Niels Verduijn en Leon Zwanenburg. Zij nemen de aandelen over van de huidige eigenaar Stichting Bereikbaarheid Rijnmond.

De nieuwe aandeelhouders hebben ruime ervaring opgedaan in de mobiliteitsbranche en zijn goed bekend met VCCR en haar relaties, aldus de stichting. “Met nieuw elan gaan zij zich richten op het continueren en verder professionaliseren van hoogwaardige mobiliteitsdienstverlening. Daarnaast zien zij voor VCCR een belangrijke rol weggelegd in het begeleiden en ondersteunen van overheden en bedrijfsleven bij de realisatie van duurzaamheidsambities en -doelstellingen”, schrijft VCCR. 

Stichting Bereikbaarheid Rijnmond streeft naar het verbeteren van de bereikbaarheid van bedrijven en instellingen, in het bijzonder door beïnvloeding van personenmobiliteit in het woon-werkverkeer. De stichting heeft sinds de oprichting in 1993 een belangrijke rol vervuld in de ontwikkeling van VCCR. In een periode van bijna dertig jaar is VCCR uitgegroeid tot een begrip op het gebied van mobiliteitsmanagement in de regio Rijnmond en ver daarbuiten. VCCR is betrokken bij een aantal grote mobiliteitsprojecten in de regio. 

Mobiliteitsdienstverlener VCCR in private handen | Fleet&Mobility
Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Mobiliteitsdienstverlener VCCR in private handen

Bereikbaarheid van binnenstad en havens is een prioriteit voor VCCR. (Foto: Shutterstock)

Mobiliteitsdienstverlener VCCR komt per 1 april 2022 in handen van André Zoutewelle, Niels Verduijn en Leon Zwanenburg. Zij nemen de aandelen over van de huidige eigenaar Stichting Bereikbaarheid Rijnmond.

De nieuwe aandeelhouders hebben ruime ervaring opgedaan in de mobiliteitsbranche en zijn goed bekend met VCCR en haar relaties, aldus de stichting. “Met nieuw elan gaan zij zich richten op het continueren en verder professionaliseren van hoogwaardige mobiliteitsdienstverlening. Daarnaast zien zij voor VCCR een belangrijke rol weggelegd in het begeleiden en ondersteunen van overheden en bedrijfsleven bij de realisatie van duurzaamheidsambities en -doelstellingen”, schrijft VCCR. 

Stichting Bereikbaarheid Rijnmond streeft naar het verbeteren van de bereikbaarheid van bedrijven en instellingen, in het bijzonder door beïnvloeding van personenmobiliteit in het woon-werkverkeer. De stichting heeft sinds de oprichting in 1993 een belangrijke rol vervuld in de ontwikkeling van VCCR. In een periode van bijna dertig jaar is VCCR uitgegroeid tot een begrip op het gebied van mobiliteitsmanagement in de regio Rijnmond en ver daarbuiten. VCCR is betrokken bij een aantal grote mobiliteitsprojecten in de regio.