Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Crossyn Automotive in afgeslankte vorm verder na doorstart

Erik Kamps, directeur Crossyn Automotive, maakt een doorstart met zijn bedrijf. (Foto: Crossyn).

Databedrijf Crossyn Automotive in Tilburg heeft een doorstart gemaakt, nadat vorige week het faillissement was uitgesproken.

Het bedrijf gaat verhuizen naar een kleiner pand en brengt het aantal medewerkers terug van 18 tot circa 8 tot 10 mensen, bevestigt directeur Erik Kamps in een bericht aan Automotive. Het bedrijf ging failliet, omdat een investeerder niet aan de financiële verplichtingen kon voldoen. Crossyn richt zich met datadiensten voornamelijk op fleetowners en is onder andere actief als provider van data over rijgedrag en helpt werkgevers met het berekenen van de CO2-uitstoot per werknemer – vanaf 2023 moeten bedrijven met meer dan honderd medewerkers de CO2-uitstoot per werknemer registreren-. 

Crossyn Automotive in afgeslankte vorm verder na doorstart | Fleet&Mobility
Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Crossyn Automotive in afgeslankte vorm verder na doorstart

Erik Kamps, directeur Crossyn Automotive, maakt een doorstart met zijn bedrijf. (Foto: Crossyn).

Databedrijf Crossyn Automotive in Tilburg heeft een doorstart gemaakt, nadat vorige week het faillissement was uitgesproken.

Het bedrijf gaat verhuizen naar een kleiner pand en brengt het aantal medewerkers terug van 18 tot circa 8 tot 10 mensen, bevestigt directeur Erik Kamps in een bericht aan Automotive. Het bedrijf ging failliet, omdat een investeerder niet aan de financiële verplichtingen kon voldoen. Crossyn richt zich met datadiensten voornamelijk op fleetowners en is onder andere actief als provider van data over rijgedrag en helpt werkgevers met het berekenen van de CO2-uitstoot per werknemer – vanaf 2023 moeten bedrijven met meer dan honderd medewerkers de CO2-uitstoot per werknemer registreren-.