Crossyn Automotive in afgeslankte vorm verder na doorstart

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Erik Kamps, directeur Crossyn Automotive, maakt een doorstart met zijn bedrijf. (Foto: Crossyn).

Het bedrijf gaat verhuizen naar een kleiner pand en brengt het aantal medewerkers terug van 18 tot circa 8 tot 10 mensen, bevestigt directeur Erik Kamps in een bericht aan Automotive. Het bedrijf ging failliet, omdat een investeerder niet aan de financiĆ«le verplichtingen kon voldoen. Crossyn richt zich met datadiensten voornamelijk op fleetowners en is onder andere actief als provider van data over rijgedrag en helpt werkgevers met het berekenen van de CO2-uitstoot per werknemer – vanaf 2023 moeten bedrijven met meer dan honderd medewerkers de CO2-uitstoot per werknemer registreren-. 

Crossyn Automotive in afgeslankte vorm verder na doorstart | Fleet&Mobility

Crossyn Automotive in afgeslankte vorm verder na doorstart

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Erik Kamps, directeur Crossyn Automotive, maakt een doorstart met zijn bedrijf. (Foto: Crossyn).

Het bedrijf gaat verhuizen naar een kleiner pand en brengt het aantal medewerkers terug van 18 tot circa 8 tot 10 mensen, bevestigt directeur Erik Kamps in een bericht aan Automotive. Het bedrijf ging failliet, omdat een investeerder niet aan de financiĆ«le verplichtingen kon voldoen. Crossyn richt zich met datadiensten voornamelijk op fleetowners en is onder andere actief als provider van data over rijgedrag en helpt werkgevers met het berekenen van de CO2-uitstoot per werknemer – vanaf 2023 moeten bedrijven met meer dan honderd medewerkers de CO2-uitstoot per werknemer registreren-.