ICT

Laatste update:

Nationale-Nederlanden neemt The Roadsafetylab over

Eén van de diensten die The Roadsafetylab al aan Nationale-Nederlanden levert, is Hello Mobility. (Foto: Shutterstock)

The Roadsafetylab wordt overgenomen door Nationale-Nederlanden. Eerder nam NN al een minderheidsbelang in The Roadsafetylab, de organisatie wordt nu in z’n geheel overgenomen, waaronder VVCR-Prodrive, Prodrive Academy en de labels Hello Mobility en Gribb. The Roadsafetylab blijft zelfstandig opereren met een eigen locatie, een eigen identiteit en directe klantcontact.  Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Eén van de diensten die The Roadsafetylab al aan Nationale-Nederlanden levert, is Hello Mobility. De verzekeraar heeft het concept van deze data gedreven oplossing in het verleden bedacht om bedrijven met wagenparken te helpen hun verkeersveiligheid vergroten en hun wagenparkkosten te verlagen. The Roadsafetylab heeft de dienst de afgelopen jaren verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. 

“Deze acquisitie biedt ons continuïteit voor de toekomst en stelt ons in staat alle ambities die we hebben, zowel nationaal als internationaal, de komende jaren verder te verwezenlijken”, aldus Han Arts, cco van The Roadsafetylab.

Nationale-Nederlanden neemt The Roadsafetylab over | Fleet&Mobility

Nationale-Nederlanden neemt The Roadsafetylab over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Eén van de diensten die The Roadsafetylab al aan Nationale-Nederlanden levert, is Hello Mobility. (Foto: Shutterstock)

Eén van de diensten die The Roadsafetylab al aan Nationale-Nederlanden levert, is Hello Mobility. De verzekeraar heeft het concept van deze data gedreven oplossing in het verleden bedacht om bedrijven met wagenparken te helpen hun verkeersveiligheid vergroten en hun wagenparkkosten te verlagen. The Roadsafetylab heeft de dienst de afgelopen jaren verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. 

“Deze acquisitie biedt ons continuïteit voor de toekomst en stelt ons in staat alle ambities die we hebben, zowel nationaal als internationaal, de komende jaren verder te verwezenlijken”, aldus Han Arts, cco van The Roadsafetylab.