2WAY2 app registreert kosten en CO2-uitstoot van reisgedrag

CO2-registratie • Met de nieuwe 2WAY2-app kunnen reizigers vanaf 1 januari 2024 hun CO2-uitstoot voor alle zakelijke vervoersmiddelen rapporteren en bijhouden.
Maarten Maarten
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Daarnaast kunnen gebruikers met de app hun reisgedrag registreren en declareren. Van geregistreerde ritten (incl. gekozen vervoersmiddel) wordt de uitstoot direct meegenomen in de CO2-rapportage. De app houdt ook kosten en uitgaven bij voor leaseauto’s, fietsen, openbaar vervoer, zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerken.

De behoefte aan transparante, real-time informatie over zowel kosten als milieu-impact wordt steeds groter in het bedrijfsleven, stelt Wouter Pollmann van 2WAY2. “Met 2WAY2 geven we bedrijven en individuen de tools om een positieve verandering in hun mobiliteitsgewoonten te stimuleren. Op één platform ondersteunen we de overstap van auto naar fiets, van OV naar niet reizen.”

2WAY2 app registreert kosten en CO2-uitstoot van reisgedrag | Fleet&Mobility

2WAY2 app registreert kosten en CO2-uitstoot van reisgedrag

CO2-registratie • Met de nieuwe 2WAY2-app kunnen reizigers vanaf 1 januari 2024 hun CO2-uitstoot voor alle zakelijke vervoersmiddelen rapporteren en bijhouden.
Maarten Maarten
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Daarnaast kunnen gebruikers met de app hun reisgedrag registreren en declareren. Van geregistreerde ritten (incl. gekozen vervoersmiddel) wordt de uitstoot direct meegenomen in de CO2-rapportage. De app houdt ook kosten en uitgaven bij voor leaseauto’s, fietsen, openbaar vervoer, zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerken.

De behoefte aan transparante, real-time informatie over zowel kosten als milieu-impact wordt steeds groter in het bedrijfsleven, stelt Wouter Pollmann van 2WAY2. “Met 2WAY2 geven we bedrijven en individuen de tools om een positieve verandering in hun mobiliteitsgewoonten te stimuleren. Op één platform ondersteunen we de overstap van auto naar fiets, van OV naar niet reizen.”