Vaneman Automotive breidt uit met fietswebshop en experience center

Robert Smid Robert Smid
• Laatste update:
(Foto: Frank Vaneman Automotive)

Jason Hogendoorn, chief marketing officer bij Frank Vaneman Automotive: “Wij zien dat de markt ontzettend beweegt en dat klanten andere vormen van mobiliteit willen. In het voorjaar begonnen we als experiment met de verkoop van Knaap fietsen. Dat liep goed en smaakte naar meer.”

Volgens Hogendoorn kan de verkoop nog uitgebreider. “Dat willen wij doen met een e-commerce-benadering. Ook hebben wij het oude gedeelte van de showroom omgebouwd in een plek waar mensen E-bikes kunnen uitproberen”, zegt Hogendoorn.

Service van belang

Volgens Hogendoorn is ‘goede service’ het punt waar fietsbedrijven in kunnen uitblinken. “Je ziet dat autobedrijven vaak fietsen erbij doen. Maar ze bieden dan niet de nodige service”, aldus Hogendoorn.

Vaneman Automotive breidt uit met fietswebshop en experience center | Fleet&Mobility

Vaneman Automotive breidt uit met fietswebshop en experience center

Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Frank Vaneman Automotive)

Jason Hogendoorn, chief marketing officer bij Frank Vaneman Automotive: “Wij zien dat de markt ontzettend beweegt en dat klanten andere vormen van mobiliteit willen. In het voorjaar begonnen we als experiment met de verkoop van Knaap fietsen. Dat liep goed en smaakte naar meer.”

Volgens Hogendoorn kan de verkoop nog uitgebreider. “Dat willen wij doen met een e-commerce-benadering. Ook hebben wij het oude gedeelte van de showroom omgebouwd in een plek waar mensen E-bikes kunnen uitproberen”, zegt Hogendoorn.

Service van belang

Volgens Hogendoorn is ‘goede service’ het punt waar fietsbedrijven in kunnen uitblinken. “Je ziet dat autobedrijven vaak fietsen erbij doen. Maar ze bieden dan niet de nodige service”, aldus Hogendoorn.