NZMO-enquête geopend: Hoe ontwikkelt de behoefte aan mobiliteit zich het komende jaar?

NZMO • In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die verantwoordelijk zijn voor de zakelijke mobiliteit van medewerkers.
Kim Andriessen Kim Andriessen
(Foto: Shutterstock).

Wat is nu de behoefte aan mobiliteit nu en hoe gaat die zich het komende jaar ontwikkelen? Hoe stimuleren werkgevers de keuze voor EV’s? En welke informatievoorziening over mobiliteit wordt steeds essentiëler voor werkgevers? Het zijn een aantal vragen die centraal staan in de zestiende editie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO), dat uitgevoerd wordt door onderzoeksbureau VMS | Insight.

Vakblad Automotive Management, RDC en VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) doen hierin onderzoek naar de manier waarop zakelijke mobiliteit binnen bedrijven is ingevuld.

Uw mening is hierbij van groot belang. Daarom vragen wij u om deze enquête in te vullen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Door deel te nemen maakt u bovendien kans op een weekend cabrio rijden of een bol.com-tegoedbon ter waarde van 50 euro.

De enquête bestaat uit twee delen: het onderzoek onder zakelijke reizigers en het onderzoek onder bedrijven/werkgevers met medewerkers die zakelijk reizen.

Deze vragenlijst heeft betrekking op de tweede groep: bedrijven/werkgevers. In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die (mede-) verantwoordelijk zijn voor (zakelijke) mobiliteit van medewerkers. Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Het verwerken van gegevens gebeurt alleen op geaggregeerd niveau. Dat wil zeggen dat geen enkele deelnemer op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar is.

Vul hier de enquête in.

Resultaten

Bekijk hier de resultaten van het onderzoek uit 2023. Het nieuwe NZMO wordt gepresenteerd op 18 september, tijdens de AM Driving Business Awards.

NZMO-enquête geopend: Hoe ontwikkelt de behoefte aan mobiliteit zich het komende jaar? | Fleet&Mobility

NZMO-enquête geopend: Hoe ontwikkelt de behoefte aan mobiliteit zich het komende jaar?

NZMO • In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die verantwoordelijk zijn voor de zakelijke mobiliteit van medewerkers.
Kim Andriessen Kim Andriessen
(Foto: Shutterstock).

Wat is nu de behoefte aan mobiliteit nu en hoe gaat die zich het komende jaar ontwikkelen? Hoe stimuleren werkgevers de keuze voor EV’s? En welke informatievoorziening over mobiliteit wordt steeds essentiëler voor werkgevers? Het zijn een aantal vragen die centraal staan in de zestiende editie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO), dat uitgevoerd wordt door onderzoeksbureau VMS | Insight.

Vakblad Automotive Management, RDC en VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) doen hierin onderzoek naar de manier waarop zakelijke mobiliteit binnen bedrijven is ingevuld.

Uw mening is hierbij van groot belang. Daarom vragen wij u om deze enquête in te vullen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Door deel te nemen maakt u bovendien kans op een weekend cabrio rijden of een bol.com-tegoedbon ter waarde van 50 euro.

De enquête bestaat uit twee delen: het onderzoek onder zakelijke reizigers en het onderzoek onder bedrijven/werkgevers met medewerkers die zakelijk reizen.

Deze vragenlijst heeft betrekking op de tweede groep: bedrijven/werkgevers. In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die (mede-) verantwoordelijk zijn voor (zakelijke) mobiliteit van medewerkers. Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Het verwerken van gegevens gebeurt alleen op geaggregeerd niveau. Dat wil zeggen dat geen enkele deelnemer op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar is.

Vul hier de enquête in.

Resultaten

Bekijk hier de resultaten van het onderzoek uit 2023. Het nieuwe NZMO wordt gepresenteerd op 18 september, tijdens de AM Driving Business Awards.