Warme winter zorgt voor minder files

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij specifieke knelpunten zoals de A4 en de A9 nam de filezwaarte wel toe. Tijdens de ochtendspits namen de files op de A9 van Alkmaar richting Amstelveen namelijk toe. De filezwaarte steeg daar met circa 40 procent. Ook bij Zoeterwoude op de A4 Rotterdam richting Amsterdam, waar het doorgaande verkeer van drie naar twee rijstroken moet, staat het verkeer dagelijks langer vast.

Over heel 2015 steeg de filezwaarte nog twintig procent

Warme winter zorgt voor minder files | Fleet&Mobility

Warme winter zorgt voor minder files

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij specifieke knelpunten zoals de A4 en de A9 nam de filezwaarte wel toe. Tijdens de ochtendspits namen de files op de A9 van Alkmaar richting Amstelveen namelijk toe. De filezwaarte steeg daar met circa 40 procent. Ook bij Zoeterwoude op de A4 Rotterdam richting Amsterdam, waar het doorgaande verkeer van drie naar twee rijstroken moet, staat het verkeer dagelijks langer vast.

Over heel 2015 steeg de filezwaarte nog twintig procent