Maak van je telefoon jouw ultieme sleutel

Brand story • Sta je klaar om de dag te beginnen? De autosleutels liggen binnen handbereik, maar wist je dat er iets is dat nog sneller is dan die sleutels? Precies, je telefoon! Stel je voor: je telefoon wordt de sleutel tot een wereld van verschillende vervoersmiddelen. Dit is geen toekomstmuziek; het is al mogelijk met Glimble. Welkom bij de toekomst van mobiliteit!
albert jan cornelissen albert jan cornelissen
• Laatste update:
Glimble - Maak Je Telefoon Jouw Ultieme Sleutel

Geen gedoe meer met stoffige ov-kaarten in het handschoenenkastje die al maanden ongebruikt zijn. Met jouw telefoon heb je toegang tot alle vervoersmiddelen die je nodig hebt. Géén kaart, dat is niet alleen goedkoper maar ook direct beschikbaar. Het opent een wereld van mogelijkheden voor zakelijk reizen, van auto tot trein, tram of bus, fiets en thuiswerken.

Voor de leaserijder: een wereld vol opties

Waarom zou je als leaserijder alleen afhankelijk hoeven zijn van de auto? Het openbaar vervoer kan een bijzonder handige en efficiënte optie zijn. Met gebruik van het ov bespaar je op parkeergeld en verspil je nooit meer kostbare tijd aan het zoeken naar een parkeerplek. Ook combineren wordt gemakkelijker: met de auto naar een station en vervolgens het laatste stuk(je) met het ov.

 Voor de non-lease collega’s: vrijheid en flexibiliteit

Kies voor dezelfde vrijheid en flexibiliteit voor collega’s zonder leaseauto. Wissel gemakkelijk af tussen de auto met kilometervergoeding, je fiets met kilometervergoeding, of het ov. En werk vanuit huis met een thuiswerkvergoeding. De keuze is aan jou!

Voor de collega’s met een mobiliteitsbudget: fiscaal optimaal

Collega’s die afzien van een leaseauto in ruil voor een mobiliteitsbudget kunnen op precies dezelfde manier onderweg. Dit zorgt voor fiscaal optimaal gebruik van het budget, lagere kosten voor de werkgever, én meer geld over voor de medewerker.

Voor iedereen: een nieuwe manier van reizen

Of je nu een leaserijder bent, een collega zonder leaseauto, of iemand die kiest voor een mobiliteitsbudget, je telefoon biedt een nieuwe manier van reizen voor iedereen. Met de vrijheid om te kiezen hoe je wilt reizen en de flexibiliteit om dat op elk moment te veranderen, is mobiliteit nog nooit zo eenvoudig geweest.

CO2-registratieplicht

De CO2-registratieplicht is een hot topic, en terecht! Het is belangrijk dat alle reizen worden geregistreerd. Gebruik één oplossing in je hele bedrijf om de noodzakelijke data op één plek te verzamelen, waardoor rapporteren eenvoudiger wordt. Van record naar report, juist, tijdig en volledig.

Klaar om de toekomst van mobiliteit te omarmen? Download de app van Glimble vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de vrijheid die het biedt. Niet alleen voor leaserijders, maar voor iedereen die op zoek is naar een slimmere manier om zich te verplaatsen. Met onze app is mobiliteit sneller gepakt dan je autosleutels, maar je houdt ze wel in zak.

Maak van je telefoon jouw ultieme sleutel | Fleet&Mobility

Maak van je telefoon jouw ultieme sleutel

Brand story • Sta je klaar om de dag te beginnen? De autosleutels liggen binnen handbereik, maar wist je dat er iets is dat nog sneller is dan die sleutels? Precies, je telefoon! Stel je voor: je telefoon wordt de sleutel tot een wereld van verschillende vervoersmiddelen. Dit is geen toekomstmuziek; het is al mogelijk met Glimble. Welkom bij de toekomst van mobiliteit!
albert jan cornelissen albert jan cornelissen
• Laatste update:
Glimble - Maak Je Telefoon Jouw Ultieme Sleutel

Geen gedoe meer met stoffige ov-kaarten in het handschoenenkastje die al maanden ongebruikt zijn. Met jouw telefoon heb je toegang tot alle vervoersmiddelen die je nodig hebt. Géén kaart, dat is niet alleen goedkoper maar ook direct beschikbaar. Het opent een wereld van mogelijkheden voor zakelijk reizen, van auto tot trein, tram of bus, fiets en thuiswerken.

Voor de leaserijder: een wereld vol opties

Waarom zou je als leaserijder alleen afhankelijk hoeven zijn van de auto? Het openbaar vervoer kan een bijzonder handige en efficiënte optie zijn. Met gebruik van het ov bespaar je op parkeergeld en verspil je nooit meer kostbare tijd aan het zoeken naar een parkeerplek. Ook combineren wordt gemakkelijker: met de auto naar een station en vervolgens het laatste stuk(je) met het ov.

 Voor de non-lease collega’s: vrijheid en flexibiliteit

Kies voor dezelfde vrijheid en flexibiliteit voor collega’s zonder leaseauto. Wissel gemakkelijk af tussen de auto met kilometervergoeding, je fiets met kilometervergoeding, of het ov. En werk vanuit huis met een thuiswerkvergoeding. De keuze is aan jou!

Voor de collega’s met een mobiliteitsbudget: fiscaal optimaal

Collega’s die afzien van een leaseauto in ruil voor een mobiliteitsbudget kunnen op precies dezelfde manier onderweg. Dit zorgt voor fiscaal optimaal gebruik van het budget, lagere kosten voor de werkgever, én meer geld over voor de medewerker.

Voor iedereen: een nieuwe manier van reizen

Of je nu een leaserijder bent, een collega zonder leaseauto, of iemand die kiest voor een mobiliteitsbudget, je telefoon biedt een nieuwe manier van reizen voor iedereen. Met de vrijheid om te kiezen hoe je wilt reizen en de flexibiliteit om dat op elk moment te veranderen, is mobiliteit nog nooit zo eenvoudig geweest.

CO2-registratieplicht

De CO2-registratieplicht is een hot topic, en terecht! Het is belangrijk dat alle reizen worden geregistreerd. Gebruik één oplossing in je hele bedrijf om de noodzakelijke data op één plek te verzamelen, waardoor rapporteren eenvoudiger wordt. Van record naar report, juist, tijdig en volledig.

Klaar om de toekomst van mobiliteit te omarmen? Download de app van Glimble vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de vrijheid die het biedt. Niet alleen voor leaserijders, maar voor iedereen die op zoek is naar een slimmere manier om zich te verplaatsen. Met onze app is mobiliteit sneller gepakt dan je autosleutels, maar je houdt ze wel in zak.