Energyzero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Energyzero gaat samenwerken met Last Mile Solutions. (Foto: Energyzero)

Klanten ontvangen dan niet langer losse facturen meer, zoals van de energieleverancier, de leverancier van de laadpas of laadsessies, maar alles op één factuur. Deze dienst sluit aan op het streven van Energyzero om het energieplatform als one-stop-shop in te richten. “We willen onze partners toegang bieden tot slimme laadoplossingen. Door dit te combineren met toegang tot de energiemarkt, creëren we samen een integrale dienst voor de elektrische rijder”, aldus Auke Ferwerda, oprichter Energyzero.

Last Mile Solutions is leverancier van Software as a Service (SaaS) platforms voor het managen van laadpalen en -diensten. Het Rotterdamse Energyzero levert Energy-as-a-Service als white label aan bedrijven.

Energyzero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking | Fleet&Mobility

Energyzero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Energyzero gaat samenwerken met Last Mile Solutions. (Foto: Energyzero)

Klanten ontvangen dan niet langer losse facturen meer, zoals van de energieleverancier, de leverancier van de laadpas of laadsessies, maar alles op één factuur. Deze dienst sluit aan op het streven van Energyzero om het energieplatform als one-stop-shop in te richten. “We willen onze partners toegang bieden tot slimme laadoplossingen. Door dit te combineren met toegang tot de energiemarkt, creëren we samen een integrale dienst voor de elektrische rijder”, aldus Auke Ferwerda, oprichter Energyzero.

Last Mile Solutions is leverancier van Software as a Service (SaaS) platforms voor het managen van laadpalen en -diensten. Het Rotterdamse Energyzero levert Energy-as-a-Service als white label aan bedrijven.