ICT

Laatste update:

Energyzero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking

Energyzero gaat samenwerken met Last Mile Solutions. (Foto: Energyzero)

Softwarebedrijf Energyzero en Last Mile Solutions gaan samenwerken onder het merk ‘powered by Energyzero’. Ze komen met een nieuwe zogeheten ’totaalfactuur’ voor hun klanten, zodat alles in één oogopslag duidelijk is, zo meldt Energyzero.

Klanten ontvangen dan niet langer losse facturen meer, zoals van de energieleverancier, de leverancier van de laadpas of laadsessies, maar alles op één factuur. Deze dienst sluit aan op het streven van Energyzero om het energieplatform als one-stop-shop in te richten. “We willen onze partners toegang bieden tot slimme laadoplossingen. Door dit te combineren met toegang tot de energiemarkt, creëren we samen een integrale dienst voor de elektrische rijder”, aldus Auke Ferwerda, oprichter Energyzero.

Last Mile Solutions is leverancier van Software as a Service (SaaS) platforms voor het managen van laadpalen en -diensten. Het Rotterdamse Energyzero levert Energy-as-a-Service als white label aan bedrijven.

Energyzero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking | Fleet&Mobility
ICT

Laatste update:

Energyzero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking

Energyzero gaat samenwerken met Last Mile Solutions. (Foto: Energyzero)

Softwarebedrijf Energyzero en Last Mile Solutions gaan samenwerken onder het merk ‘powered by Energyzero’. Ze komen met een nieuwe zogeheten ’totaalfactuur’ voor hun klanten, zodat alles in één oogopslag duidelijk is, zo meldt Energyzero.

Klanten ontvangen dan niet langer losse facturen meer, zoals van de energieleverancier, de leverancier van de laadpas of laadsessies, maar alles op één factuur. Deze dienst sluit aan op het streven van Energyzero om het energieplatform als one-stop-shop in te richten. “We willen onze partners toegang bieden tot slimme laadoplossingen. Door dit te combineren met toegang tot de energiemarkt, creëren we samen een integrale dienst voor de elektrische rijder”, aldus Auke Ferwerda, oprichter Energyzero.

Last Mile Solutions is leverancier van Software as a Service (SaaS) platforms voor het managen van laadpalen en -diensten. Het Rotterdamse Energyzero levert Energy-as-a-Service als white label aan bedrijven.