Win toegangskaarten voor het Connected Fleets event in Brussel

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
(Foto: Fleet Europe)

Fleet Europe organiseert op 28 en 29 januari 2020 het Connected Fleets event in Brussel dat volledig in het teken staat van pakketbezorging & last mile-oplossingen. Het internationale event wordt gehouden in het Van Der Valk Hotel Brussels Airport, vlakbij de luchthaven Zaventum.

Duurzame last mile

Eén van de sprekers van Connected Fleets is de Nederlandse Anna Paulides, projectleider stadslogistiek bij PostNL. Eerder sprak zij al tijdens de Future Fleet&Mobility Experience en Fleet&Mobility interviewde haar over de duurzame last mile. PostNL heeft namelijk het doel 25 steden emissievrij te bevoorraden in 2025. “Uiteindelijk moet de last mile in de hele Benelux in 2030 emissievrij zijn”, aldus Paulides. “De natuur wacht niet tot we zijn uitvergaderd. Door dingen te doen, te starten met pilots en erover te communiceren, komen we veel verder.” Lees het volledige interview met Anna Paulides hier.

Programma en doelgroep

De hoofdonderwerpen die eind januari op het programma staan: huidige uitdagingen voor pakketbezorging, fleetmanagement optimalisatie, last mile-bezorgoplossingen en connectiviteit en telematica-oplossingen. Het event richt zich vooral op medewerkers van postdiensten, pakketbezorgingsbedrijven, online retailers, logistieke bedrijven, beheerders van grote wagenparken en multinationals. Kijk voor meer informatie over het programma op de site van Fleet Europe.

Deelname

Wil jij kans maken op een toegangskaart voor het Connected Fleets event in Brussel? Stuur dan een mail naar Luberto van Buiten: luberto@mobilitymedia.nl. Dat kan tot 23 december 2019, daarna kiest de organisatie van het event op basis van een loting vijf winnaars uit.

Win toegangskaarten voor het Connected Fleets event in Brussel | Fleet&Mobility

Win toegangskaarten voor het Connected Fleets event in Brussel

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
(Foto: Fleet Europe)

Fleet Europe organiseert op 28 en 29 januari 2020 het Connected Fleets event in Brussel dat volledig in het teken staat van pakketbezorging & last mile-oplossingen. Het internationale event wordt gehouden in het Van Der Valk Hotel Brussels Airport, vlakbij de luchthaven Zaventum.

Duurzame last mile

Eén van de sprekers van Connected Fleets is de Nederlandse Anna Paulides, projectleider stadslogistiek bij PostNL. Eerder sprak zij al tijdens de Future Fleet&Mobility Experience en Fleet&Mobility interviewde haar over de duurzame last mile. PostNL heeft namelijk het doel 25 steden emissievrij te bevoorraden in 2025. “Uiteindelijk moet de last mile in de hele Benelux in 2030 emissievrij zijn”, aldus Paulides. “De natuur wacht niet tot we zijn uitvergaderd. Door dingen te doen, te starten met pilots en erover te communiceren, komen we veel verder.” Lees het volledige interview met Anna Paulides hier.

Programma en doelgroep

De hoofdonderwerpen die eind januari op het programma staan: huidige uitdagingen voor pakketbezorging, fleetmanagement optimalisatie, last mile-bezorgoplossingen en connectiviteit en telematica-oplossingen. Het event richt zich vooral op medewerkers van postdiensten, pakketbezorgingsbedrijven, online retailers, logistieke bedrijven, beheerders van grote wagenparken en multinationals. Kijk voor meer informatie over het programma op de site van Fleet Europe.

Deelname

Wil jij kans maken op een toegangskaart voor het Connected Fleets event in Brussel? Stuur dan een mail naar Luberto van Buiten: luberto@mobilitymedia.nl. Dat kan tot 23 december 2019, daarna kiest de organisatie van het event op basis van een loting vijf winnaars uit.