Vol programma op de Fleet Europe Days

Event • Dit jaar vinden de Fleet Europe Days plaats op 22 en 23 november in Lissabon.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De jaarlijkse Fleet Europe Days zijn hét evenement waar Europese en internationale besluitvormers op het gebied van vlootbeheer en mobiliteit van multinationale bedrijven samenkomen om op de hoogte te blijven van opkomende trends in wagenparkbeheer en werknemersmobiliteit, om best practices te bespreken en te netwerken.

Met meer dan 1.000 deelnemers uit meer dan 30 landen is Fleet Europe Days een niet te missen evenement. De Fleet Europe Village, waar deelnemers kunnen netwerken, bestaat uit meer dan 70 stands van internationale leveranciers van vloot- en mobiliteitsdiensten, waaronder leasing en verhuur, OEM’s, verzekeringen, energie, en connected technologieën.

Het thema van het evenement dit jaar is ‘Target Net Zero – Adapt & Adopt’. Grote bedrijven hebben duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen, net als hun toeleveranciers die de sector ondersteunen met nieuwe en innovatieve oplossingen om richting nulemissie te gaan.

Op 22 november, de eerste dag van het evenement, wordt er speciale aandacht besteed aan de remarketing van voertuigen en trends in gebruikte auto’s tijdens de 10e editie van het Fleet Europe Remarketing Forum. ’s Avonds is de Fleet Europe Village geopend om te netwerken met branchevertegenwoordigers en deelnemers.

Op 23 november is er een volledige dag met conferentiesessies. De dag wordt afgesloten het ‘CEO Leasing Debat’, waaraan de grootste leasemaatschappijen deelnemen, gevolgd door de uitreiking van de Fleet Europe Awards.

De Fleet Europe Days zijn daarmee dé gelegenheid voor professionals in vlootbeheer en mobiliteit om zich te informeren, te netwerken en te streven naar een duurzame toekomst voor de industrie.

Voor meer informatie over het evenement en registratie, kunt u terecht op de officiële Fleet Europe Days-website.

Vol programma op de Fleet Europe Days | Fleet&Mobility

Vol programma op de Fleet Europe Days

Event • Dit jaar vinden de Fleet Europe Days plaats op 22 en 23 november in Lissabon.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

De jaarlijkse Fleet Europe Days zijn hét evenement waar Europese en internationale besluitvormers op het gebied van vlootbeheer en mobiliteit van multinationale bedrijven samenkomen om op de hoogte te blijven van opkomende trends in wagenparkbeheer en werknemersmobiliteit, om best practices te bespreken en te netwerken.

Met meer dan 1.000 deelnemers uit meer dan 30 landen is Fleet Europe Days een niet te missen evenement. De Fleet Europe Village, waar deelnemers kunnen netwerken, bestaat uit meer dan 70 stands van internationale leveranciers van vloot- en mobiliteitsdiensten, waaronder leasing en verhuur, OEM’s, verzekeringen, energie, en connected technologieën.

Het thema van het evenement dit jaar is ‘Target Net Zero – Adapt & Adopt’. Grote bedrijven hebben duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen, net als hun toeleveranciers die de sector ondersteunen met nieuwe en innovatieve oplossingen om richting nulemissie te gaan.

Op 22 november, de eerste dag van het evenement, wordt er speciale aandacht besteed aan de remarketing van voertuigen en trends in gebruikte auto’s tijdens de 10e editie van het Fleet Europe Remarketing Forum. ’s Avonds is de Fleet Europe Village geopend om te netwerken met branchevertegenwoordigers en deelnemers.

Op 23 november is er een volledige dag met conferentiesessies. De dag wordt afgesloten het ‘CEO Leasing Debat’, waaraan de grootste leasemaatschappijen deelnemen, gevolgd door de uitreiking van de Fleet Europe Awards.

De Fleet Europe Days zijn daarmee dé gelegenheid voor professionals in vlootbeheer en mobiliteit om zich te informeren, te netwerken en te streven naar een duurzame toekomst voor de industrie.

Voor meer informatie over het evenement en registratie, kunt u terecht op de officiële Fleet Europe Days-website.