Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Marc Wittenberg (EY) uitgeroepen tot European Smart Mobility Manager of the Year 2022

Marc Wittenberg,EY. (Foto: Marcel Cazemier)

De global procurement manager automotive mobility van EY, Marc Wittenberg, is tijdens Fleet Europe Summit in Dublin verkozen tot European Smart Mobility Manager of the Year 2022, zo meldt de organisatie. De prijs werd uitgereikt door Michael Poglitsch, managing director bij Mobinck.

De jury was onder de indruk van Wittenbergs succesvolle ontwikkeling van een toekomstgerichte strategie: Sustainability, the new premium – The courage to lead with innovative mobility solutions.’ “Momenteel heeft EY al openbaar vervoer en mobiliteit op twee wielen in verschillende landen en daarnaast een mobiliteitsapp in Nederland opgenomen als ingrediënten van hun programma voor slimme mobiliteit,” aldus de achttien koppige jury.

“Deze award winnen is een hele eer, dit jaar had Fleet Europe een recordaantal van 31 inzendingen met daaruit volgend 13 finalisten,” aldus Wittenberg tegen Fleet & Mobility. “Het is bijzonder dat naast de Nederlandse jury  Mobility Manager Event ’22 ook de internationale jury van Fleet Europe de Centres of Expertise (COE) werkwijze dusdanig interessant en effectief vindt. Het is mooi om te zien dat daardoor beide awards aan elkaar gelinkt zijn.” 

Vorige maand won Wittenberg ook de award voor Mobiliteitsmanager van het Jaar in Nederland.

Marc Wittenberg (EY) uitgeroepen tot European Smart Mobility Manager of the Year 2022 | Fleet&Mobility
Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Marc Wittenberg (EY) uitgeroepen tot European Smart Mobility Manager of the Year 2022

Marc Wittenberg,EY. (Foto: Marcel Cazemier)

De global procurement manager automotive mobility van EY, Marc Wittenberg, is tijdens Fleet Europe Summit in Dublin verkozen tot European Smart Mobility Manager of the Year 2022, zo meldt de organisatie. De prijs werd uitgereikt door Michael Poglitsch, managing director bij Mobinck.

De jury was onder de indruk van Wittenbergs succesvolle ontwikkeling van een toekomstgerichte strategie: Sustainability, the new premium – The courage to lead with innovative mobility solutions.’ “Momenteel heeft EY al openbaar vervoer en mobiliteit op twee wielen in verschillende landen en daarnaast een mobiliteitsapp in Nederland opgenomen als ingrediënten van hun programma voor slimme mobiliteit,” aldus de achttien koppige jury.

“Deze award winnen is een hele eer, dit jaar had Fleet Europe een recordaantal van 31 inzendingen met daaruit volgend 13 finalisten,” aldus Wittenberg tegen Fleet & Mobility. “Het is bijzonder dat naast de Nederlandse jury  Mobility Manager Event ’22 ook de internationale jury van Fleet Europe de Centres of Expertise (COE) werkwijze dusdanig interessant en effectief vindt. Het is mooi om te zien dat daardoor beide awards aan elkaar gelinkt zijn.” 

Vorige maand won Wittenberg ook de award voor Mobiliteitsmanager van het Jaar in Nederland.