Schadeketen ASN richt nieuwe ruitherstelformule op

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Er komt een nieuwe keten bij voor ruitherstel. (Foto: Shutterstock)

De nieuwe ruitherstelketen A-Glas opereert volledig zelfstandig van schadeketen ASN en heeft ook een eigen franchisebestuur. Dat betekent dat ook bedrijven die geen lid zijn van ASN, in deze nieuwe formule welkom zijn. Gento van der Sanden is aangetrokken als franchisemanager. Hij werkte hiervoor onder andere bij Carglass en Glasgarage.

A-Glas duikt in het gat dat is ontstaan door het vertrek van Glasgarage vorig jaar. Van de 30 al aangesloten vestigingen zijn er 25 afkomstig van deze voormalige Belron-formule. De overige 5 vestigingen zijn ASN Autoschadebedrijven die al actief waren in autoruitherstel.

Onderscheiden

ASN zegt zich te willen onderscheiden op duurzaamheid en digitalisering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ASN-systeem Portoview. Dit is een beheersysteem waarmee digitaal het complete schadedossier kan worden afgehandeld, van een reservering in de werkplaatsagenda tot en met facturatie en rapportage.

ASN is niet de eerste keten die extra investeert in ruitschade. De carrosserieketens worden ook steeds vaker toegevoegd aan het ruitherstelnetwerk van verzekeraars. 

Schadeketen ASN richt nieuwe ruitherstelformule op | Fleet&Mobility

Schadeketen ASN richt nieuwe ruitherstelformule op

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Er komt een nieuwe keten bij voor ruitherstel. (Foto: Shutterstock)

De nieuwe ruitherstelketen A-Glas opereert volledig zelfstandig van schadeketen ASN en heeft ook een eigen franchisebestuur. Dat betekent dat ook bedrijven die geen lid zijn van ASN, in deze nieuwe formule welkom zijn. Gento van der Sanden is aangetrokken als franchisemanager. Hij werkte hiervoor onder andere bij Carglass en Glasgarage.

A-Glas duikt in het gat dat is ontstaan door het vertrek van Glasgarage vorig jaar. Van de 30 al aangesloten vestigingen zijn er 25 afkomstig van deze voormalige Belron-formule. De overige 5 vestigingen zijn ASN Autoschadebedrijven die al actief waren in autoruitherstel.

Onderscheiden

ASN zegt zich te willen onderscheiden op duurzaamheid en digitalisering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ASN-systeem Portoview. Dit is een beheersysteem waarmee digitaal het complete schadedossier kan worden afgehandeld, van een reservering in de werkplaatsagenda tot en met facturatie en rapportage.

ASN is niet de eerste keten die extra investeert in ruitschade. De carrosserieketens worden ook steeds vaker toegevoegd aan het ruitherstelnetwerk van verzekeraars.