Manfred van Dijk nieuwe directeur Autolease Alliance

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de Autolease Alliance.

Van Dijk werkt de eerste maanden nog samen met Wiegerinck, die het stokje over nam van Arno Cloosterman, die in september 2014 vertrok bij de vereniging en dit jaar bij Bovag startte. De leden van de Autolease Alliance willen met de aanstelling van Van Dijk een betere en professionelere relatie met de eigen partners en marktrelaties opbouwen.

Van Dijk werkte in het verleden onder andere bij Alphabet (directeur sourcing) en Europcar (commercieel directeur Nederland).

Manfred van Dijk nieuwe directeur Autolease Alliance | Fleet&Mobility

Manfred van Dijk nieuwe directeur Autolease Alliance

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de Autolease Alliance.

Van Dijk werkt de eerste maanden nog samen met Wiegerinck, die het stokje over nam van Arno Cloosterman, die in september 2014 vertrok bij de vereniging en dit jaar bij Bovag startte. De leden van de Autolease Alliance willen met de aanstelling van Van Dijk een betere en professionelere relatie met de eigen partners en marktrelaties opbouwen.

Van Dijk werkte in het verleden onder andere bij Alphabet (directeur sourcing) en Europcar (commercieel directeur Nederland).