DSM faciliteert privélease voor werknemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daan Bieleveld (foto), global mobility manager bij DSM, is verantwoordelijk voor het wagenpark in alle twintig DSM-landen. “Voor alle medewerkers moet er een vorm van mobiliteit geregeld worden. Naast leaseauto’s, kilometervergoeding en OV-kaarten kunnen Nederlandse medewerkers sinds kort ook voor privélease kiezen. Daartoe hebben we een samenwerking met Multilease gesloten. Betalen naar gebruik in plaats van bezit blijkt met privélease ook financieel een aantrekkelijke optie.” Dat stelt Bieleveld in een interview in de eventspecial van het Fleetmanagement event.

Gemiddeld rijden DSM-werknemers in een auto die vijf tot tien jaar oud is. “We moeten de gedachtegang veranderen dat een nieuwe auto vooral duur is en een oude auto goedkoop. Dat is niet zo.”

Verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2015
Bieleveld is een van de finalisten van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2015. De uitreiking is volgende week woensdag 27 mei in het NBC in Nieuwegein tijdens het Fleetmanagement event.

De Fleetmanagement event-special verscheen vorige week samen met Fleet&Mobility 2 bij alle abonnees. Vraag hier een abonnement aan, dit is gratis voor mobiliteitsmanagers en wagenparkbeheerders.

Steeds meer bedrijven oriënteren zich op privélease en zien er meerwaarde in om dit te faciliteren voor medewerkers. In de praktijk blijkt er nog veel onduidelijkheid over te bestaan. Daarom organiseert vakblad Fleet&Mobility samen met Barend Lambrechtsen van KPI Training (voorheen IVA Training) de Workshop Privélease die antwoord geeft op prangende vragen over privélease.

DSM faciliteert privélease voor werknemers | Fleet&Mobility

DSM faciliteert privélease voor werknemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daan Bieleveld (foto), global mobility manager bij DSM, is verantwoordelijk voor het wagenpark in alle twintig DSM-landen. “Voor alle medewerkers moet er een vorm van mobiliteit geregeld worden. Naast leaseauto’s, kilometervergoeding en OV-kaarten kunnen Nederlandse medewerkers sinds kort ook voor privélease kiezen. Daartoe hebben we een samenwerking met Multilease gesloten. Betalen naar gebruik in plaats van bezit blijkt met privélease ook financieel een aantrekkelijke optie.” Dat stelt Bieleveld in een interview in de eventspecial van het Fleetmanagement event.

Gemiddeld rijden DSM-werknemers in een auto die vijf tot tien jaar oud is. “We moeten de gedachtegang veranderen dat een nieuwe auto vooral duur is en een oude auto goedkoop. Dat is niet zo.”

Verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2015
Bieleveld is een van de finalisten van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2015. De uitreiking is volgende week woensdag 27 mei in het NBC in Nieuwegein tijdens het Fleetmanagement event.

De Fleetmanagement event-special verscheen vorige week samen met Fleet&Mobility 2 bij alle abonnees. Vraag hier een abonnement aan, dit is gratis voor mobiliteitsmanagers en wagenparkbeheerders.

Steeds meer bedrijven oriënteren zich op privélease en zien er meerwaarde in om dit te faciliteren voor medewerkers. In de praktijk blijkt er nog veel onduidelijkheid over te bestaan. Daarom organiseert vakblad Fleet&Mobility samen met Barend Lambrechtsen van KPI Training (voorheen IVA Training) de Workshop Privélease die antwoord geeft op prangende vragen over privélease.