‘Budget wordt arbeidsvoorwaarde’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Binnen veel bedrijven wordt het mobiliteitsbudget besproken, maar actie blijft vaak uit, want er zitten nog veel haken en ogen aan. Zo is het nog weinig bekend bij werknemers. Uit onderzoek blijkt dat slechts drie procent van de Nederlanders goed bekend is met het fenomeen mobiliteitsbudget.  

Drempels die genomen moeten worden bij de invoering van een budget zijn wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden en alle processen die daarbij komen kijken, en de onduidelijkheid over de fiscale consequenties.

Lees alles over mobiliteitsbudgetten in Fleet&Mobility 4 met het thema Mobiliteitsconcepten. Abonnees hebben hem vorige week in de brievenbus gekregen en hij is hier ook online te lezen.  

‘Budget wordt arbeidsvoorwaarde’ | Fleet&Mobility

‘Budget wordt arbeidsvoorwaarde’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Binnen veel bedrijven wordt het mobiliteitsbudget besproken, maar actie blijft vaak uit, want er zitten nog veel haken en ogen aan. Zo is het nog weinig bekend bij werknemers. Uit onderzoek blijkt dat slechts drie procent van de Nederlanders goed bekend is met het fenomeen mobiliteitsbudget.  

Drempels die genomen moeten worden bij de invoering van een budget zijn wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden en alle processen die daarbij komen kijken, en de onduidelijkheid over de fiscale consequenties.

Lees alles over mobiliteitsbudgetten in Fleet&Mobility 4 met het thema Mobiliteitsconcepten. Abonnees hebben hem vorige week in de brievenbus gekregen en hij is hier ook online te lezen.