Leasing en verhuur

Laatste update:

Fleet Event: leasen zonder last

‘Leasen zonder last’, dat is het thema van het Fleet Event dat op 16 februari in Hotel Van der Valk in Houten wordt georganiseerd. Op deze dag staat de veranderende mobiliteitsvraag centraal. Ook de nieuwe boekhoudregels IFRS en de BKR-registraties bij private lease leveren een belangrijke bijdrage aan het programma.

Voorafgaand aan het plenaire programma staat een speciale fleetladies bijeenkomst gepland. Daar komt Lysbeth van Silfhout (foto) vertellen over het mobiliteitsbeleid dat zij samenstelde voor de 18 duizend medewerkers van ABN Amro. In het mobiliteitsinterview met Fleet&Mobility vertelde zij al de ins en outs van het gedetailleerde vervoersbeleid. Het interview is hier te lezen.

Tijdens de vrouwenochtend is Paul Hendriks, directeur van Safedrivepod, de enige man met een toegangsbewijs. Zijn product, dat het smartphone-gebruik tijdens het rijden blokkeert, won tijdens het Fleet Europe Forum in november in Barcelona nog de derde plaats van de Fleet Industry Award-verkiezing.

IFRS 16
Naast het plenaire programma zijn er diverse parallelsessies. Onder andere de IFRS 16 komt aan bod: voor wie het (niet) geldt, wat is het verschil met de bestaande regels, wat kun of moet je er nu al mee? Die vragen worden beantwoord op 16 februari. Lees hier alvast een Fleet&Mobility-artikel over de inhoud van de nieuwe IFRS-regels.

Karl Raats is gestrikt als dagvoorzitter en VNA-directeur Renate Hemerik geeft een presentatie. Hemerik spreekt bijvoorbeeld over de gevolgen van een nieuw kabinet versus het fiscaal beleid voor autobelastingen, een mobiliteitsbudget versus private lease, maar ook over ontwikkelingen als autonoom rijden.

Het event (bekijk hier het programma) richt zich op mobiliteitsmanagers, wagenparkbeheerders, fleetmanagers, HR-medewerkers en facilitaire en financiële managers.

Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleet Event, dat georganiseerd wordt door Expomotion. U kunt zich hier aanmelden.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleet Event: leasen zonder last | Fleet&Mobility

Fleet Event: leasen zonder last

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voorafgaand aan het plenaire programma staat een speciale fleetladies bijeenkomst gepland. Daar komt Lysbeth van Silfhout (foto) vertellen over het mobiliteitsbeleid dat zij samenstelde voor de 18 duizend medewerkers van ABN Amro. In het mobiliteitsinterview met Fleet&Mobility vertelde zij al de ins en outs van het gedetailleerde vervoersbeleid. Het interview is hier te lezen.

Tijdens de vrouwenochtend is Paul Hendriks, directeur van Safedrivepod, de enige man met een toegangsbewijs. Zijn product, dat het smartphone-gebruik tijdens het rijden blokkeert, won tijdens het Fleet Europe Forum in november in Barcelona nog de derde plaats van de Fleet Industry Award-verkiezing.

IFRS 16
Naast het plenaire programma zijn er diverse parallelsessies. Onder andere de IFRS 16 komt aan bod: voor wie het (niet) geldt, wat is het verschil met de bestaande regels, wat kun of moet je er nu al mee? Die vragen worden beantwoord op 16 februari. Lees hier alvast een Fleet&Mobility-artikel over de inhoud van de nieuwe IFRS-regels.

Karl Raats is gestrikt als dagvoorzitter en VNA-directeur Renate Hemerik geeft een presentatie. Hemerik spreekt bijvoorbeeld over de gevolgen van een nieuw kabinet versus het fiscaal beleid voor autobelastingen, een mobiliteitsbudget versus private lease, maar ook over ontwikkelingen als autonoom rijden.

Het event (bekijk hier het programma) richt zich op mobiliteitsmanagers, wagenparkbeheerders, fleetmanagers, HR-medewerkers en facilitaire en financiële managers.

Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleet Event, dat georganiseerd wordt door Expomotion. U kunt zich hier aanmelden.