Private lease zorgt voor 60% van de vlootgroei

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De meeste private leaseklanten zijn tussen de 26 en 55 jaar oud. (Foto: Shutterstock)

Dat blijkt uit cijfers van de VNA.

VNA schat op basis van voorlopige cijfers dat de jaargroei van de vloot voor 60 procent is toe te schrijven aan private lease, voor 27 procent aan zakelijk geleaste personenauto’s en voor 13 procent aan bestelauto’s. Eind 2016 stond de teller op 64 duizend private leasecontracten en per eind 2017 schat VNA het aantal op 103 duizend.

Lees meer op Automotive Management.

Private lease zorgt voor 60% van de vlootgroei | Fleet&Mobility

Private lease zorgt voor 60% van de vlootgroei

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De meeste private leaseklanten zijn tussen de 26 en 55 jaar oud. (Foto: Shutterstock)

Dat blijkt uit cijfers van de VNA.

VNA schat op basis van voorlopige cijfers dat de jaargroei van de vloot voor 60 procent is toe te schrijven aan private lease, voor 27 procent aan zakelijk geleaste personenauto’s en voor 13 procent aan bestelauto’s. Eind 2016 stond de teller op 64 duizend private leasecontracten en per eind 2017 schat VNA het aantal op 103 duizend.

Lees meer op Automotive Management.