Leasing en verhuur

Robert Nienhuis vertrekt bij Noordlease

Robert Nienhuis. (Foto: Noordlease)

In het kader van de lopende samenvoeging van Noordlease met Leasevisie gaat Nienhuis (57) met vervroegd pensioen.

Dit meldt Noordlease. Het bedrijf werd in 2017 door Hitachi Capital Corporation overgenomen en kocht kort daarop Leasevisie. De ondernemingen worden in de loop van dit jaar volledig geïntegreerd. Samen beschikken de bedrijven over een wagenpark van meer dan 16 duizend auto’s.

Er is inmiddels een gezamenlijke directie, bestaande uit Gert Veenstra (algemeen directeur), Peter Visser (commercieel directeur) en Mark Feddes (operationeel directeur). Op korte termijn komt daar nog een financieel directeur bij, meldt Noordlease.

Robert Nienhuis, voormalig managing director bij Noordlease, gaat na dertig jaar dienstverband met vervroegd pensioen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Robert Nienhuis vertrekt bij Noordlease | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Robert Nienhuis vertrekt bij Noordlease

Robert Nienhuis. (Foto: Noordlease)

In het kader van de lopende samenvoeging van Noordlease met Leasevisie gaat Nienhuis (57) met vervroegd pensioen.

Dit meldt Noordlease. Het bedrijf werd in 2017 door Hitachi Capital Corporation overgenomen en kocht kort daarop Leasevisie. De ondernemingen worden in de loop van dit jaar volledig geïntegreerd. Samen beschikken de bedrijven over een wagenpark van meer dan 16 duizend auto’s.

Er is inmiddels een gezamenlijke directie, bestaande uit Gert Veenstra (algemeen directeur), Peter Visser (commercieel directeur) en Mark Feddes (operationeel directeur). Op korte termijn komt daar nog een financieel directeur bij, meldt Noordlease.

Robert Nienhuis, voormalig managing director bij Noordlease, gaat na dertig jaar dienstverband met vervroegd pensioen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten