Robert Nienhuis vertrekt bij Noordlease

Maarten Maarten
• Laatste update:
Robert Nienhuis. (Foto: Noordlease)

Dit meldt Noordlease. Het bedrijf werd in 2017 door Hitachi Capital Corporation overgenomen en kocht kort daarop Leasevisie. De ondernemingen worden in de loop van dit jaar volledig geïntegreerd. Samen beschikken de bedrijven over een wagenpark van meer dan 16 duizend auto’s.

Er is inmiddels een gezamenlijke directie, bestaande uit Gert Veenstra (algemeen directeur), Peter Visser (commercieel directeur) en Mark Feddes (operationeel directeur). Op korte termijn komt daar nog een financieel directeur bij, meldt Noordlease.

Robert Nienhuis, voormalig managing director bij Noordlease, gaat na dertig jaar dienstverband met vervroegd pensioen.

Robert Nienhuis vertrekt bij Noordlease | Fleet&Mobility

Robert Nienhuis vertrekt bij Noordlease

Maarten Maarten
• Laatste update:
Robert Nienhuis. (Foto: Noordlease)

Dit meldt Noordlease. Het bedrijf werd in 2017 door Hitachi Capital Corporation overgenomen en kocht kort daarop Leasevisie. De ondernemingen worden in de loop van dit jaar volledig geïntegreerd. Samen beschikken de bedrijven over een wagenpark van meer dan 16 duizend auto’s.

Er is inmiddels een gezamenlijke directie, bestaande uit Gert Veenstra (algemeen directeur), Peter Visser (commercieel directeur) en Mark Feddes (operationeel directeur). Op korte termijn komt daar nog een financieel directeur bij, meldt Noordlease.

Robert Nienhuis, voormalig managing director bij Noordlease, gaat na dertig jaar dienstverband met vervroegd pensioen.