Forward Lease neemt ALM Lease over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark Middelweerd (links) en Dick Tijdeman ondertekenen de deal. (Foto: Fordward Lease)

Forward Lease neemt op 1 februari alle activiteiten en leasecontracten over van leasemaatschappij ALM Lease uit Harmelen. Dat maken beide bedrijven zojuist bekend. ALM-directeur Mark Middelweerd treedt in dienst bij de leasetak van Autohaag Zeeuw. Forward Lease-directeur Dick Tijdeman, die vorig jaar overkwam van MKB Lease, sluit nieuwe overnames niet uit. “Schaalvergroting is in de huidige leasemarkt noodzakelijk.”

Forward Lease staat op plek 40 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Het gaat om ongeveer 100 contracten. 

Meer lezen over Forward Lease

Forward Lease neemt ALM Lease over | Fleet&Mobility

Forward Lease neemt ALM Lease over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark Middelweerd (links) en Dick Tijdeman ondertekenen de deal. (Foto: Fordward Lease)

Forward Lease neemt op 1 februari alle activiteiten en leasecontracten over van leasemaatschappij ALM Lease uit Harmelen. Dat maken beide bedrijven zojuist bekend. ALM-directeur Mark Middelweerd treedt in dienst bij de leasetak van Autohaag Zeeuw. Forward Lease-directeur Dick Tijdeman, die vorig jaar overkwam van MKB Lease, sluit nieuwe overnames niet uit. “Schaalvergroting is in de huidige leasemarkt noodzakelijk.”

Forward Lease staat op plek 40 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Het gaat om ongeveer 100 contracten. 

Meer lezen over Forward Lease