Leasing en verhuur

Ruben Hartmans van Leaseplan naar Wego

Hartmans startte deze maand als business developer corporate sales bij het zakelijke autodeelplatform. Daarvoor werkte hij tien jaar bij Leaseplan.

Autodeelbedrijf Wego heeft Ruben Hartmans aangetrokken als business developer corporate sales. Hartmans werkte daarvoor tien jaar bij Leaseplan in verschillende sales-functies waarvan de laatste in het corporate segment.

“In deze rol bij Wego ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe (corporate) klanten”, legt Hartmans uit. “Hierbij ligt een groot accent op het bouwen van goede relaties en een betrouwbaar netwerk. Dat wil ik doen door creatief om te gaan met mobiliteitsbehoeften van relaties en door een ‘change of mindset’ te ontluiken. Momenteel zijn veel organisaties onbekend met het concept van zakelijk autodelen. En onbekend maakt onbemind. We hebben dus een aantal hardnekkige vooroordelen te verslaan.”

Ruben Hartmans van Leaseplan naar Wego | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Ruben Hartmans van Leaseplan naar Wego

Hartmans startte deze maand als business developer corporate sales bij het zakelijke autodeelplatform. Daarvoor werkte hij tien jaar bij Leaseplan.

Autodeelbedrijf Wego heeft Ruben Hartmans aangetrokken als business developer corporate sales. Hartmans werkte daarvoor tien jaar bij Leaseplan in verschillende sales-functies waarvan de laatste in het corporate segment.

“In deze rol bij Wego ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe (corporate) klanten”, legt Hartmans uit. “Hierbij ligt een groot accent op het bouwen van goede relaties en een betrouwbaar netwerk. Dat wil ik doen door creatief om te gaan met mobiliteitsbehoeften van relaties en door een ‘change of mindset’ te ontluiken. Momenteel zijn veel organisaties onbekend met het concept van zakelijk autodelen. En onbekend maakt onbemind. We hebben dus een aantal hardnekkige vooroordelen te verslaan.”