Eerste James Autoservice met Moobi EV-service geopend

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr Ronald Jochems (James), Roel Keunen (Moobi) en Jan Pel, die Moobi aan zijn James-bedrijf heeft toegevoegd. (Foto: James Autoservice)

James Autoservice Jan Pels in Woerden mag zich het eerste Moobi Center van ons land noemen. Bij dit autobedrijf is onlangs een laadpaal geplaatst naast twee laadparkeervakken en een speciale informatiewand over elektrisch rijden. Zo meldt James Autoservice. 

Garageformule James Autoservice werkt sinds begin dit jaar samen met het Belgische Moobi, een concept dat zich richt op dienstverlening rondom elektrische mobiliteit. Het is de bedoeling dat dit jaar aan alle 72 James-vestigingen een Moobi Center wordt toegevoegd waarmee de leden zich kunnen richten op service en dienstverlening voor EV’s. “Ons doel is om door te groeien naar 100 vestigingen, zodat we elke rijder van een elektrische auto in Nederland kunnen bedienen met onze formule”, aldus Ronald Jochems, relatiemanager bij James Autoservice Nederland.

Via Moobi krijgen de James-vestigingen toegang tot trainingen, certificeringen en technische informatie die nodig is voor onderhoud en reparatie van EV’s en hybride auto’s. Behalve service en onderhoud, is via Moobi bijvoorbeeld ook de huur of aanschaf van een eigen laadpunt te regelen. Het Moobi concept is ontwikkeld door Sergoyne Diagnostics, onderdeel van LKQ België. De formule wordt ook in de rest van Europa gelanceerd.

Eerste James Autoservice met Moobi EV-service geopend | Fleet&Mobility

Eerste James Autoservice met Moobi EV-service geopend

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr Ronald Jochems (James), Roel Keunen (Moobi) en Jan Pel, die Moobi aan zijn James-bedrijf heeft toegevoegd. (Foto: James Autoservice)

James Autoservice Jan Pels in Woerden mag zich het eerste Moobi Center van ons land noemen. Bij dit autobedrijf is onlangs een laadpaal geplaatst naast twee laadparkeervakken en een speciale informatiewand over elektrisch rijden. Zo meldt James Autoservice. 

Garageformule James Autoservice werkt sinds begin dit jaar samen met het Belgische Moobi, een concept dat zich richt op dienstverlening rondom elektrische mobiliteit. Het is de bedoeling dat dit jaar aan alle 72 James-vestigingen een Moobi Center wordt toegevoegd waarmee de leden zich kunnen richten op service en dienstverlening voor EV’s. “Ons doel is om door te groeien naar 100 vestigingen, zodat we elke rijder van een elektrische auto in Nederland kunnen bedienen met onze formule”, aldus Ronald Jochems, relatiemanager bij James Autoservice Nederland.

Via Moobi krijgen de James-vestigingen toegang tot trainingen, certificeringen en technische informatie die nodig is voor onderhoud en reparatie van EV’s en hybride auto’s. Behalve service en onderhoud, is via Moobi bijvoorbeeld ook de huur of aanschaf van een eigen laadpunt te regelen. Het Moobi concept is ontwikkeld door Sergoyne Diagnostics, onderdeel van LKQ België. De formule wordt ook in de rest van Europa gelanceerd.