Vakgarage lanceert leaselabel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Binnen dit concept valt ook het leaselabel Vakgarant Lease, dat binnenkort gelanceerd wordt. Voor het einde van het jaar moeten de eerste honderd Vakgarage-leden zijn aangesloten bij het Professional-netwerk.

Dat meldt Vakgarage aan Automotive.

Christien den Uil, voorzitter van de Stichting Vakgarage, vertelt dat een aantal leden al onderhoud verzorgen voor de zakelijke markt, maar dat er nog geen centrale afspraken liepen. “Inmiddels hebben we met elf partijen SLA’s (service level agreements, red) gesloten, waarvan acht met sturing naar het Vakgarage Professional netwerk.”

Voor facturatie en het maken van een offerte wordt samengewerkt met Mivars systeem Micheck “Micheck gebruikt originele fabrieksdata, onderhoudsschema’s, arbeidstijden en technische informatie van auto’s”, aldus Den Uil.

Lees meer op Automotive.

Vakgarage lanceert leaselabel | Fleet&Mobility

Vakgarage lanceert leaselabel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Binnen dit concept valt ook het leaselabel Vakgarant Lease, dat binnenkort gelanceerd wordt. Voor het einde van het jaar moeten de eerste honderd Vakgarage-leden zijn aangesloten bij het Professional-netwerk.

Dat meldt Vakgarage aan Automotive.

Christien den Uil, voorzitter van de Stichting Vakgarage, vertelt dat een aantal leden al onderhoud verzorgen voor de zakelijke markt, maar dat er nog geen centrale afspraken liepen. “Inmiddels hebben we met elf partijen SLA’s (service level agreements, red) gesloten, waarvan acht met sturing naar het Vakgarage Professional netwerk.”

Voor facturatie en het maken van een offerte wordt samengewerkt met Mivars systeem Micheck “Micheck gebruikt originele fabrieksdata, onderhoudsschema’s, arbeidstijden en technische informatie van auto’s”, aldus Den Uil.

Lees meer op Automotive.