VWPFS koopt Huiskes-Kokkeler Autolease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Huiskes-Kokkeler

De deal is onderdeel van een grotere transactie waarbij Pon eerder al het dealerbedrijf van Huiskes-Kokkeler koopt. Tegelijkertijd verkoopt Pon Century Autogroep aan Erik Meems. Meems gaf sinds de zomer vorig jaar leiding aan de retailactiviteiten van Pon, waartoe onder meer A-Point, Muntstad, Pon Dealer en Hoogenboom behoren.

Meems wordt opgevolgd door Jan Koopman. Koopman werkte in het verleden al bij Pon en gaf leiding aan Huiskes-Kokkeler toen Pon het bedrijf in 2005 verkocht aan Wim van der Straaten. Koopman werd toen algemeen directeur en minderheidsaandeelhouder bij het bedrijf. Beiden hebben hun aandelen aan Pon en VWPFS verkocht.

VWPFS staat op plek 2 en Huiskes-Kokkeler staat op plek 23 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60

VWPFS koopt Huiskes-Kokkeler Autolease | Fleet&Mobility

VWPFS koopt Huiskes-Kokkeler Autolease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Huiskes-Kokkeler

De deal is onderdeel van een grotere transactie waarbij Pon eerder al het dealerbedrijf van Huiskes-Kokkeler koopt. Tegelijkertijd verkoopt Pon Century Autogroep aan Erik Meems. Meems gaf sinds de zomer vorig jaar leiding aan de retailactiviteiten van Pon, waartoe onder meer A-Point, Muntstad, Pon Dealer en Hoogenboom behoren.

Meems wordt opgevolgd door Jan Koopman. Koopman werkte in het verleden al bij Pon en gaf leiding aan Huiskes-Kokkeler toen Pon het bedrijf in 2005 verkocht aan Wim van der Straaten. Koopman werd toen algemeen directeur en minderheidsaandeelhouder bij het bedrijf. Beiden hebben hun aandelen aan Pon en VWPFS verkocht.

VWPFS staat op plek 2 en Huiskes-Kokkeler staat op plek 23 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60