Wim Slagter verruilt Euromobil voor Easyrent (VWPFS)

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Wim Slagter. (Foto: Linkedin)

Euromobil is het verhuurbedrijf van de gezamenlijke Volkswagens-dealers. Het werkte de afgelopen jaren al samen met Easyrent. Euromobil zoekt nog naar opvolging van Slagter, die vorig jaar het stokje als voorzitter van Bovag Verhuurbedrijven overgaf aan Henk van den Helder.

Zijn taken worden tijdelijk waargenomen door Robbert Weijenberg en Dorien Michels.

Wim Slagter verruilt Euromobil voor Easyrent (VWPFS) | Fleet&Mobility

Wim Slagter verruilt Euromobil voor Easyrent (VWPFS)

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Wim Slagter. (Foto: Linkedin)

Euromobil is het verhuurbedrijf van de gezamenlijke Volkswagens-dealers. Het werkte de afgelopen jaren al samen met Easyrent. Euromobil zoekt nog naar opvolging van Slagter, die vorig jaar het stokje als voorzitter van Bovag Verhuurbedrijven overgaf aan Henk van den Helder.

Zijn taken worden tijdelijk waargenomen door Robbert Weijenberg en Dorien Michels.