Leasing en verhuur

Laatste update:

Dealerholding Henri & Herman start Utrecht Lease

Van links naar rechts: Edwin Ros, Andrea Maathuis en Ivo Burger van leasemaatschappij Utrecht Lease. (Foto: Utrecht Lease)

Onder leiding van Ivo Burger, heeft dealerholding Henri & Herman de leasemaatschappij Utrecht Lease opgericht. De nieuwe leasemaatschappij biedt operational leasecontracten aan voor zakelijke klanten in de regio Utrecht. Dat bevestigt Burger aan Automotive Online.

Burger krijgt ondersteuning van Andrea Maathuis (finance & insurance manager) en Edwin Ros (manager sales & leaseadvies). Het drietal heeft een achtergrond bij dealerholding Henri & Herman, waar Burger als directeur business development een leidinggevende functie heeft. Die functie vervult hij ook bij de leasemaatschappij, die onderdeel uitmaakt van de dealerholding. De leasecontracten worden gefaciliteerd door Friesland Lease, via een whitelabel-constructie.

In het komende jaar heeft de leasemaatschappij zichzelf als doel gesteld om minimaal 100 leasecontracten af te sluiten. Dealerholding Henri & Herman staat op de 31e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60. Lees meer in dit artikel op Automotive Online.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Dealerholding Henri & Herman start Utrecht Lease | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Dealerholding Henri & Herman start Utrecht Lease

Van links naar rechts: Edwin Ros, Andrea Maathuis en Ivo Burger van leasemaatschappij Utrecht Lease. (Foto: Utrecht Lease)

Onder leiding van Ivo Burger, heeft dealerholding Henri & Herman de leasemaatschappij Utrecht Lease opgericht. De nieuwe leasemaatschappij biedt operational leasecontracten aan voor zakelijke klanten in de regio Utrecht. Dat bevestigt Burger aan Automotive Online.

Burger krijgt ondersteuning van Andrea Maathuis (finance & insurance manager) en Edwin Ros (manager sales & leaseadvies). Het drietal heeft een achtergrond bij dealerholding Henri & Herman, waar Burger als directeur business development een leidinggevende functie heeft. Die functie vervult hij ook bij de leasemaatschappij, die onderdeel uitmaakt van de dealerholding. De leasecontracten worden gefaciliteerd door Friesland Lease, via een whitelabel-constructie.

In het komende jaar heeft de leasemaatschappij zichzelf als doel gesteld om minimaal 100 leasecontracten af te sluiten. Dealerholding Henri & Herman staat op de 31e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60. Lees meer in dit artikel op Automotive Online.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos