Dealerholding Henri & Herman start Utrecht Lease

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Van links naar rechts: Edwin Ros, Andrea Maathuis en Ivo Burger van leasemaatschappij Utrecht Lease. (Foto: Utrecht Lease)

Burger krijgt ondersteuning van Andrea Maathuis (finance & insurance manager) en Edwin Ros (manager sales & leaseadvies). Het drietal heeft een achtergrond bij dealerholding Henri & Herman, waar Burger als directeur business development een leidinggevende functie heeft. Die functie vervult hij ook bij de leasemaatschappij, die onderdeel uitmaakt van de dealerholding. De leasecontracten worden gefaciliteerd door Friesland Lease, via een whitelabel-constructie.

In het komende jaar heeft de leasemaatschappij zichzelf als doel gesteld om minimaal 100 leasecontracten af te sluiten. Dealerholding Henri & Herman staat op de 31e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60. Lees meer in dit artikel op Automotive Online.

Dealerholding Henri & Herman start Utrecht Lease | Fleet&Mobility

Dealerholding Henri & Herman start Utrecht Lease

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Van links naar rechts: Edwin Ros, Andrea Maathuis en Ivo Burger van leasemaatschappij Utrecht Lease. (Foto: Utrecht Lease)

Burger krijgt ondersteuning van Andrea Maathuis (finance & insurance manager) en Edwin Ros (manager sales & leaseadvies). Het drietal heeft een achtergrond bij dealerholding Henri & Herman, waar Burger als directeur business development een leidinggevende functie heeft. Die functie vervult hij ook bij de leasemaatschappij, die onderdeel uitmaakt van de dealerholding. De leasecontracten worden gefaciliteerd door Friesland Lease, via een whitelabel-constructie.

In het komende jaar heeft de leasemaatschappij zichzelf als doel gesteld om minimaal 100 leasecontracten af te sluiten. Dealerholding Henri & Herman staat op de 31e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60. Lees meer in dit artikel op Automotive Online.