Berry Leerentveld (Auto Palace) start eigen leasebedrijf

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Berry Leerentveld. (Foto: Leerentveld Lease)

Leerentveld verkocht in 2016 zijn Kia- en Mazda-dealerbedrijf aan Van Mossel en Freeroad. Daarna werd hij vestigingsmanager bij dealerbedrijf Auto Palace Groep.

Vrijheid

“Het was prima werken onder de vleugels van Auto Palace maar de vrijheid roept. Ondernemerschap zit mij in het bloed en daarom is het nu tijd voor deze stap”, zegt Leerentveld. Hij richt zich met zijn nieuwe bedrijf, Leerentveld Lease, op de zakelijke mobiliteitsmarkt. Hij is daarvoor een samenwerking aangegaan met een van de grootste intermediairs van Nederland, Fleximo. “Om zelf een portefeuille op te bouwen is pittig. Door de samenwerking met Fleximo kan ik direct een breed scala aan producten aanbieden en gebruik maken van de backoffice-faciliteiten.”

Leerentveld start vandaag met zijn nieuwe bedrijf. Hij is de exclusieve partner van Fleximo voor de regio Zwolle. “Ik ben opgegroeid in de autobranche en zie nu het mobiliteitslandschap snel veranderen. Met mijn eigen leasebedrijf denk ik snel in te kunnen spelen op de behoeften van vandaag de dag.”

Berry Leerentveld (Auto Palace) start eigen leasebedrijf | Fleet&Mobility

Berry Leerentveld (Auto Palace) start eigen leasebedrijf

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Berry Leerentveld. (Foto: Leerentveld Lease)

Leerentveld verkocht in 2016 zijn Kia- en Mazda-dealerbedrijf aan Van Mossel en Freeroad. Daarna werd hij vestigingsmanager bij dealerbedrijf Auto Palace Groep.

Vrijheid

“Het was prima werken onder de vleugels van Auto Palace maar de vrijheid roept. Ondernemerschap zit mij in het bloed en daarom is het nu tijd voor deze stap”, zegt Leerentveld. Hij richt zich met zijn nieuwe bedrijf, Leerentveld Lease, op de zakelijke mobiliteitsmarkt. Hij is daarvoor een samenwerking aangegaan met een van de grootste intermediairs van Nederland, Fleximo. “Om zelf een portefeuille op te bouwen is pittig. Door de samenwerking met Fleximo kan ik direct een breed scala aan producten aanbieden en gebruik maken van de backoffice-faciliteiten.”

Leerentveld start vandaag met zijn nieuwe bedrijf. Hij is de exclusieve partner van Fleximo voor de regio Zwolle. “Ik ben opgegroeid in de autobranche en zie nu het mobiliteitslandschap snel veranderen. Met mijn eigen leasebedrijf denk ik snel in te kunnen spelen op de behoeften van vandaag de dag.”