Sophieke Verhoeven ceo van PSA Finance Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Sophieke Verhoeven. (Foto: Stellantis)

Verhoeven werkt inmiddels 20 jaar bij de financieringsmaatschappij voor de Stellantis-merken Peugeot, Citroën en DS. Sinds 2019 bekleedde zij de functie van deputy ceo. Zij ziet haar bevordering als een mooie kans binnen het bedrijf. “Deze positie stelt mij in staat om het optimale uit onze organisatie en klantrelaties te halen. Samen met Monica wil ik op een effectieve manier verder bouwen aan onze organisatie.”

Chapparo was hiervoor collections business unit director bij de bank Santander Customer Finance Benelux.

Sophieke Verhoeven ceo van PSA Finance Nederland | Fleet&Mobility

Sophieke Verhoeven ceo van PSA Finance Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Sophieke Verhoeven. (Foto: Stellantis)

Verhoeven werkt inmiddels 20 jaar bij de financieringsmaatschappij voor de Stellantis-merken Peugeot, Citroën en DS. Sinds 2019 bekleedde zij de functie van deputy ceo. Zij ziet haar bevordering als een mooie kans binnen het bedrijf. “Deze positie stelt mij in staat om het optimale uit onze organisatie en klantrelaties te halen. Samen met Monica wil ik op een effectieve manier verder bouwen aan onze organisatie.”

Chapparo was hiervoor collections business unit director bij de bank Santander Customer Finance Benelux.