Leasing en verhuur

Laatste update:

Directiewisseling bij PSA Finance Nederland

Sergio Carretero en Sophieke Verhoeven (foto's PSA)

Sergio Carretero wordt ceo en Sophieke Verhoeven deputy ceo van de financieringsmaatschappij van PSA.

PSA Finance Nederland krijgt per 1 april een nieuwe ceo en deputy ceo. Sergio Carretero, nu deputy ceo van PSA Finance Nederland, wordt gepromoveerd tot ceo. Sophieke Verhoeven, nu marketing directeur, neemt zijn taken over als deputy ceo. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Bij de captives stond PSA Finance in de leasemaatschappij Top 60 direct onder Mercedes-Benz, VW en BMW genoteerd.

John Zwijgers was 16 jaar in Nederland ceo van PSA Finance, de financieringsmaatschappij van PSA met meer dan 45 duizend contracten. Hij wordt ceo van PSA Finance in België.

Sergio Carretero werkt sinds 2016 als deputy ceo voor PSA Finance, en heeft de focus afgelopen jaren gelegd op de ontwikkeling van private lease. Voor PSA werkte hij 19 jaar bij Bank Santander, dat samen met Banque PSA aandeelhouder is van PSA Finance.

Sophieke Verhoeven werkt al ruim twintig jaar bij PSA Finance.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Directiewisseling bij PSA Finance Nederland | Fleet&Mobility

Directiewisseling bij PSA Finance Nederland

Maarten Maarten
• Laatste update:
Sergio Carretero en Sophieke Verhoeven (foto's PSA)

PSA Finance Nederland krijgt per 1 april een nieuwe ceo en deputy ceo. Sergio Carretero, nu deputy ceo van PSA Finance Nederland, wordt gepromoveerd tot ceo. Sophieke Verhoeven, nu marketing directeur, neemt zijn taken over als deputy ceo. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Bij de captives stond PSA Finance in de leasemaatschappij Top 60 direct onder Mercedes-Benz, VW en BMW genoteerd.

John Zwijgers was 16 jaar in Nederland ceo van PSA Finance, de financieringsmaatschappij van PSA met meer dan 45 duizend contracten. Hij wordt ceo van PSA Finance in België.

Sergio Carretero werkt sinds 2016 als deputy ceo voor PSA Finance, en heeft de focus afgelopen jaren gelegd op de ontwikkeling van private lease. Voor PSA werkte hij 19 jaar bij Bank Santander, dat samen met Banque PSA aandeelhouder is van PSA Finance.

Sophieke Verhoeven werkt al ruim twintig jaar bij PSA Finance.