Stellantis richt samen met Crédit Agricole leasemaatschappij op

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

“Met deze stap willen we onze financiële prestaties in alle Europese landen verbeteren”, zegt topman Carlos Tavares in de persverklaring. Naar verwachting worden de overeenkomsten in het eerste kwartaal van 2022 ondertekend.

Binnen Stellantis werkte PSA samen met BNP (de moedermaatschappij van leasemaatschappij Arval) en Banco Santander, terwijl FCA afspraken had met Crédit Agricole en samen de leaselabels Leasys en F2ML voerde. Deze labels worden onderdeel van de nieuwe leasemaatschappij.

De bestaande PSA-samenwerkingen worden voortgezet. In Nederland blijft Santander de partner van Stellantis. 

Stellantis richt samen met Crédit Agricole leasemaatschappij op | Fleet&Mobility

Stellantis richt samen met Crédit Agricole leasemaatschappij op

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

“Met deze stap willen we onze financiële prestaties in alle Europese landen verbeteren”, zegt topman Carlos Tavares in de persverklaring. Naar verwachting worden de overeenkomsten in het eerste kwartaal van 2022 ondertekend.

Binnen Stellantis werkte PSA samen met BNP (de moedermaatschappij van leasemaatschappij Arval) en Banco Santander, terwijl FCA afspraken had met Crédit Agricole en samen de leaselabels Leasys en F2ML voerde. Deze labels worden onderdeel van de nieuwe leasemaatschappij.

De bestaande PSA-samenwerkingen worden voortgezet. In Nederland blijft Santander de partner van Stellantis.