Leasing en verhuur

Laatste update:

Stellantis introduceert pay-as-you-drive EV-abonnementen

Foto: Shutterstock

Stellantis introduceert in Frankrijk pay-as-you-drive EV-abonnementen. Gebruikers doen een aanbetaling en betalen daarna een maandelijkse fee en een kilometervergoeding. Dat meldt de fabrikant.

De klanten kunnen kiezen uit een Peugeot e-208 of een Opel Corsa-e, twee volledig elektrische modellen met een (WLTP-)rijbereik van 360 km. Daarnaast kunnen klanten, afhankelijk van hun behoeften, ook kiezen voor een B-segment suv zoals een Opel Mokka-e. 

De dienst is gebaseerd op een eerste aanbetaling, een vast tarief per maand en het pay-per use principe. Over de aanbetaling doet Stellantis geen uitspraken. De abonnementstarieven beginnen bij 110 euro per maand met daar bovenop 7 cent per kilometer (met een minimum van 500 per maand). 

Het “Electric As You Go”-aanbod zal binnenkort ook beschikbaar zijn bij de andere emissievrije voertuigen van de Groep.

In Frankrijk komen klanten in aanmerking voor het aanbod wanneer zij een nieuwe BEV kopen en een dieselauto van vóór 2011 of een benzineauto van vóór 2006 inruilen. Stellantis wil het zo aantrekkelijker maken voor klanten om een ouder diesel- of benzine \voertuig te vervangen door een nieuwe BEV, om zo de ontwikkeling naar duurzamere mobiliteit te versnellen.

Stellantis introduceert pay-as-you-drive EV-abonnementen | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Stellantis introduceert pay-as-you-drive EV-abonnementen

Foto: Shutterstock

Stellantis introduceert in Frankrijk pay-as-you-drive EV-abonnementen. Gebruikers doen een aanbetaling en betalen daarna een maandelijkse fee en een kilometervergoeding. Dat meldt de fabrikant.

De klanten kunnen kiezen uit een Peugeot e-208 of een Opel Corsa-e, twee volledig elektrische modellen met een (WLTP-)rijbereik van 360 km. Daarnaast kunnen klanten, afhankelijk van hun behoeften, ook kiezen voor een B-segment suv zoals een Opel Mokka-e. 

De dienst is gebaseerd op een eerste aanbetaling, een vast tarief per maand en het pay-per use principe. Over de aanbetaling doet Stellantis geen uitspraken. De abonnementstarieven beginnen bij 110 euro per maand met daar bovenop 7 cent per kilometer (met een minimum van 500 per maand). 

Het “Electric As You Go”-aanbod zal binnenkort ook beschikbaar zijn bij de andere emissievrije voertuigen van de Groep.

In Frankrijk komen klanten in aanmerking voor het aanbod wanneer zij een nieuwe BEV kopen en een dieselauto van vóór 2011 of een benzineauto van vóór 2006 inruilen. Stellantis wil het zo aantrekkelijker maken voor klanten om een ouder diesel- of benzine \voertuig te vervangen door een nieuwe BEV, om zo de ontwikkeling naar duurzamere mobiliteit te versnellen.