LEVC lanceert elektrische bestelwagen VN5

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De VN5 van LEVC. (Foto: LEVC)

De kleine bestelwagen moet volgens de fabrikant met zijn eCity-tecjnologie voor een revolutie zorgen in het segment tot 1 ton. Eerder maakte de fabrikant al bekend dat het de Europese markt voor bestellers wil veroveren. De actieradius van de besteller, als het gaat om elektrisch rijden, is 98 kilometer (WLTP). Daarnaast is het voertuig voorzien van een benzinemotor, waardoor de totale actieradius 489 kilometer bedraagt (WLTP). Het model heeft een laadruimte van 5,5 m3 en een laadvermogen van 735 kg.

LEVC lanceert elektrische bestelwagen VN5 | Fleet&Mobility

LEVC lanceert elektrische bestelwagen VN5

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De VN5 van LEVC. (Foto: LEVC)

De kleine bestelwagen moet volgens de fabrikant met zijn eCity-tecjnologie voor een revolutie zorgen in het segment tot 1 ton. Eerder maakte de fabrikant al bekend dat het de Europese markt voor bestellers wil veroveren. De actieradius van de besteller, als het gaat om elektrisch rijden, is 98 kilometer (WLTP). Daarnaast is het voertuig voorzien van een benzinemotor, waardoor de totale actieradius 489 kilometer bedraagt (WLTP). Het model heeft een laadruimte van 5,5 m3 en een laadvermogen van 735 kg.