AM maakt eerste genomineerden Bestelauto van het Jaar bekend

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Foto: Ford

Op 23 november organiseert vakblad AM de Fleet Expo, een toonaangevend evenement in het kader van de mobiliteitsuitdagingen waar fleetowners en leasemaatschappijen voor staan. Feestelijk onderdeel van deze dag is de onthulling van de Bestelauto van het Jaar 2023. De importeurs hebben hun presentaties mogen geven aan de jury tijdens de importeursdag op 29 september. 

Inmiddels heeft het medium de eerste drie genomineerden bekend gemaakt. Dit zijn ze.

Ford E-Transit

De grote Transit is de eerste bedrijfswagen van Ford die met een volledig elektrische aandrijflijn beschikbaar is. De E-Transit maakt indruk met een aantal unieke features zoals Pro Power Onboard, waarmee elektrisch gereedschap direct van stroom kan worden voorzien, en de telematicadiensten van Ford Pro die de downtime moeten minimaliseren. Met het accupakket van 68 kWh heeft de E-Transit een bereik van 317 kilometer.

Ford Transit Connect

De Transit Connect is al jaren een vaste waarde voor ondernemend Nederland. Het huidige model levert een maximale laadruimte van 3,6 vierkante meter en een laadvermogen van 915 kilo. De besteller is alleen leverbaar met dieselmotoren. De volgende generatie van de Transit Connect zal gebaseerd zijn op de Volkswagen Caddy.

MAN TGE

Een opvallende bus, deze TGE van MAN. Een ouderwets dikke diesel, op basis van de Volkswagen Crafter, met vermogens tot 180 pk en 410 Nm koppel. Qua doelgroep richt MAN zich met de TGE vooral op de zelfstandig ondernemer die zichzelf wil verwennen met een luxe bestelauto. Het truck-DNA van MAN zien we terug in het interieur dat onder andere is voorzien van een geveerde chauffeursstoel. Daarnaast kunnen MAN-rijders gebruik maken van een servicenetwerk dat gewend is klaar te staan bij problemen.

Mocht je als lezer van Fleet & Mobility ook naar de Fleet Expo willen, dan kun je je hier aanmelden.

AM maakt eerste genomineerden Bestelauto van het Jaar bekend | Fleet&Mobility

AM maakt eerste genomineerden Bestelauto van het Jaar bekend

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Foto: Ford

Op 23 november organiseert vakblad AM de Fleet Expo, een toonaangevend evenement in het kader van de mobiliteitsuitdagingen waar fleetowners en leasemaatschappijen voor staan. Feestelijk onderdeel van deze dag is de onthulling van de Bestelauto van het Jaar 2023. De importeurs hebben hun presentaties mogen geven aan de jury tijdens de importeursdag op 29 september. 

Inmiddels heeft het medium de eerste drie genomineerden bekend gemaakt. Dit zijn ze.

Ford E-Transit

De grote Transit is de eerste bedrijfswagen van Ford die met een volledig elektrische aandrijflijn beschikbaar is. De E-Transit maakt indruk met een aantal unieke features zoals Pro Power Onboard, waarmee elektrisch gereedschap direct van stroom kan worden voorzien, en de telematicadiensten van Ford Pro die de downtime moeten minimaliseren. Met het accupakket van 68 kWh heeft de E-Transit een bereik van 317 kilometer.

Ford Transit Connect

De Transit Connect is al jaren een vaste waarde voor ondernemend Nederland. Het huidige model levert een maximale laadruimte van 3,6 vierkante meter en een laadvermogen van 915 kilo. De besteller is alleen leverbaar met dieselmotoren. De volgende generatie van de Transit Connect zal gebaseerd zijn op de Volkswagen Caddy.

MAN TGE

Een opvallende bus, deze TGE van MAN. Een ouderwets dikke diesel, op basis van de Volkswagen Crafter, met vermogens tot 180 pk en 410 Nm koppel. Qua doelgroep richt MAN zich met de TGE vooral op de zelfstandig ondernemer die zichzelf wil verwennen met een luxe bestelauto. Het truck-DNA van MAN zien we terug in het interieur dat onder andere is voorzien van een geveerde chauffeursstoel. Daarnaast kunnen MAN-rijders gebruik maken van een servicenetwerk dat gewend is klaar te staan bij problemen.

Mocht je als lezer van Fleet & Mobility ook naar de Fleet Expo willen, dan kun je je hier aanmelden.