Leasing en verhuur

Profile zet elektrische Mini in als vervangende auto

Profile zet elektrische Mini's in als vervangend vervoer. (Foto: Profile)

Banden- en onderhoudsketen Profile zet vanaf begin dit jaar een Mini Electric in als vervangende auto voor de zakelijke markt. De keten heeft de eerste 30 Mini’s onlangs afgeleverd aan vestigingen door heel Nederland.

Volgens Profile is de vraag naar elektrische leaseauto’s groot en vindt de keten het belangrijk dat het zakelijke rijders een sportieve, duurzame auto met maximaal rijcomfort kan bieden als vervangend vervoer.  “Onze ondernemers kiezen bewust voor de Mini Electric als groene, vervangende auto voor hun klanten vanwege de premium rijbelevering. Nu de eerste batch Mini’s in gebruik is genomen, krijgen we enthousiaste reacties van onze klanten”, vertelt Menno Kuipers, directeur Car bij Profile International. 

Alle vestigingen met een Mini Electric zijn volledig toegerust om alle onderhoudswerkzaamheden aan EV’s uit te voeren. Voor de levering van de Mini’s werkt Profile nauw samen met BMW- en Mini-dealer Story ‘s-Hertogenbosch en Leaseplan. Profile telt in totaal 170 vestigingen. Behalve zakelijke rijders, kunnen ook particulieren de Mini inhuren als vervangende auto.

De keten wil zich steeds breder profileren als partner in mobiliteit en ging hiervoor bijvoorbeeld een samenwerking aan met deelplatform Just Go en leasemaatschappij Terberg Business Mobility

Profile zet elektrische Mini in als vervangende auto | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Profile zet elektrische Mini in als vervangende auto

Profile zet elektrische Mini's in als vervangend vervoer. (Foto: Profile)

Banden- en onderhoudsketen Profile zet vanaf begin dit jaar een Mini Electric in als vervangende auto voor de zakelijke markt. De keten heeft de eerste 30 Mini’s onlangs afgeleverd aan vestigingen door heel Nederland.

Volgens Profile is de vraag naar elektrische leaseauto’s groot en vindt de keten het belangrijk dat het zakelijke rijders een sportieve, duurzame auto met maximaal rijcomfort kan bieden als vervangend vervoer.  “Onze ondernemers kiezen bewust voor de Mini Electric als groene, vervangende auto voor hun klanten vanwege de premium rijbelevering. Nu de eerste batch Mini’s in gebruik is genomen, krijgen we enthousiaste reacties van onze klanten”, vertelt Menno Kuipers, directeur Car bij Profile International. 

Alle vestigingen met een Mini Electric zijn volledig toegerust om alle onderhoudswerkzaamheden aan EV’s uit te voeren. Voor de levering van de Mini’s werkt Profile nauw samen met BMW- en Mini-dealer Story ‘s-Hertogenbosch en Leaseplan. Profile telt in totaal 170 vestigingen. Behalve zakelijke rijders, kunnen ook particulieren de Mini inhuren als vervangende auto.

De keten wil zich steeds breder profileren als partner in mobiliteit en ging hiervoor bijvoorbeeld een samenwerking aan met deelplatform Just Go en leasemaatschappij Terberg Business Mobility