Leasing en verhuur

Laatste update:

Greenmo Rent nu ook failliet verklaard

Foto: Greenmo

Greenmo Rent, de dochteronderneming van de GreenMo Group is ook failliet verklaard. De Greenmo group werd op 25 januari failliet verklaard en kondigde 10 februari aan een doorstart te maken. Alleen dochteronderneming GreenMo services is toen samen met het moederbedrijf ten onder gegaan. Greenmo verwachtte volgens curator Marc Udink dat de groei zou blijven toenemen maar dit was niet het geval, waardoor het bedrijf met te grote voorraden voertuigen kwam te zitten.

Greenmo Rent is een van de vijf andere dochterondernemingen van de Greenmo Group en is verantwoordelijk voor de contracten met alle B2B klanten. Wat dit faillissement betekent voor de zakelijke klanten van het bedrijf is nog niet bekend. Onder andere een aantal franchisenemers van Domino’s Pizza en Van Straaten Post zijn onderdeel van Greenmo Rent’s klantenbestand.

Greenmo en curator Marc Udink zijn gevraagd om een reactie.

Greenmo Rent nu ook failliet verklaard | Fleet&Mobility

Greenmo Rent nu ook failliet verklaard

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Foto: Greenmo

Greenmo Rent is een van de vijf andere dochterondernemingen van de Greenmo Group en is verantwoordelijk voor de contracten met alle B2B klanten. Wat dit faillissement betekent voor de zakelijke klanten van het bedrijf is nog niet bekend. Onder andere een aantal franchisenemers van Domino’s Pizza en Van Straaten Post zijn onderdeel van Greenmo Rent’s klantenbestand.

Greenmo en curator Marc Udink zijn gevraagd om een reactie.