Macadam Europe neemt inspectie-activiteiten SGS over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Services voor Europa en het Midden- Oosten. (Foto: Shutterstock)

De inspectiemethoden van SGS zullen worden gecombineerd met de IT-oplossingen voor voertuiginspectie van Macadam. Het personeel van SGS zal worden overgenomen. “Dit zal resulteren in een hecht en ervaren team dat onder de merknaam Macadam via één enkel IT-systeem klanten dienstverlening zal blijven bieden”, aldus Macadam in de verklaring. 

“We zijn erg enthousiast over deze overeenkomst en de mogelijkheden die het biedt voor onze werknemers, klanten en partners”, aldus Bertrand Donck, ceo van Macadam Europe. “Met de gecombineerde kracht van beide bedrijven zijn we goed gepositioneerd voor verdere groei en succes in de komende jaren.”

Macadam Europe neemt inspectie-activiteiten SGS over | Fleet&Mobility

Macadam Europe neemt inspectie-activiteiten SGS over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Services voor Europa en het Midden- Oosten. (Foto: Shutterstock)

De inspectiemethoden van SGS zullen worden gecombineerd met de IT-oplossingen voor voertuiginspectie van Macadam. Het personeel van SGS zal worden overgenomen. “Dit zal resulteren in een hecht en ervaren team dat onder de merknaam Macadam via één enkel IT-systeem klanten dienstverlening zal blijven bieden”, aldus Macadam in de verklaring. 

“We zijn erg enthousiast over deze overeenkomst en de mogelijkheden die het biedt voor onze werknemers, klanten en partners”, aldus Bertrand Donck, ceo van Macadam Europe. “Met de gecombineerde kracht van beide bedrijven zijn we goed gepositioneerd voor verdere groei en succes in de komende jaren.”