ICT

Laatste update:

Ulu neemt iMoto over

iMoto beschikt over een CAN bus databank van meer dan duizend verschillende soorten modellen voertuigen en fietsen. (Foto: Unsplash)

Telematicaplatform Ulu neemt iMoto over. De telematica hardware van iMoto is een waardevolle toevoeging aan de huidige Ulu hardware- en data-infrastructuur. Dat maakt Ulu bekend middels een persbericht.

Met deze overname speelt Ulu naar eigen zeggen in op de huidige trends, waarin elektrificatie en last mile delivery leidend zijn. iMoto beschikt over een CAN bus databank van meer dan duizend verschillende soorten modellen voertuigen en fietsen.

Dataset iMoto

Ulu integreert iMoto data in het platform. Klanten van Ulu krijgen binnenkort toegang tot de complete dataset van iMoto, waaronder State of Charge, kilometerstand, actieradius, en onderhoudsintervallen.

Christian Kerssens, ceo van Ulu: “Met iMoto ondersteunen wij kritische datapunten voor elektrische voertuigen, e-bikes en meer. Hierdoor spelen we in op nieuwe mobiliteitsvormen, zoals last mile delivery.”

Hielke Ytsma, directeur van iMoto vult aan: “Door het combineren van Ulu-software en iMoto-hardware ontstaat een zeer concurrerend product binnen de mobiliteitssector. Daarnaast bieden onze producten de oplossing om met de huidige elektrificatie trend mee te gaan.”

Ulu neemt iMoto over | Fleet&Mobility

Ulu neemt iMoto over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
iMoto beschikt over een CAN bus databank van meer dan duizend verschillende soorten modellen voertuigen en fietsen. (Foto: Unsplash)

Met deze overname speelt Ulu naar eigen zeggen in op de huidige trends, waarin elektrificatie en last mile delivery leidend zijn. iMoto beschikt over een CAN bus databank van meer dan duizend verschillende soorten modellen voertuigen en fietsen.

Dataset iMoto

Ulu integreert iMoto data in het platform. Klanten van Ulu krijgen binnenkort toegang tot de complete dataset van iMoto, waaronder State of Charge, kilometerstand, actieradius, en onderhoudsintervallen.

Christian Kerssens, ceo van Ulu: “Met iMoto ondersteunen wij kritische datapunten voor elektrische voertuigen, e-bikes en meer. Hierdoor spelen we in op nieuwe mobiliteitsvormen, zoals last mile delivery.”

Hielke Ytsma, directeur van iMoto vult aan: “Door het combineren van Ulu-software en iMoto-hardware ontstaat een zeer concurrerend product binnen de mobiliteitssector. Daarnaast bieden onze producten de oplossing om met de huidige elektrificatie trend mee te gaan.”